Aan het adres waar jarenlang ‘Het Nederlands Edelsteencentrum’ zat, zit nu de frisse en ‘laid back’ kledingwinkel Drifter. Milan Moone zag in het verouderde pand een ruwe diamant en heeft het geslepen als geen ander. De verbouwing was verre van een kleine onderneming, maar het resultaat mag er zeker zijn! Drifter zit op de hoek van de Gierstraat en de Botermarkt. Het pand is mooi licht en de indeling van de winkel is in een weloverwogen balans. Door het uitnodigende kopje koffie (Stooker Roasting Company Amsterdam) wat klaar staat voel je je er meteen thuis!

Eigenaar Milan wil met Drifter een eigen weg in slaan. Vol duurzame producten van andere zelfstandige ondernemers. Drifter is een relaxte winkelervaring en hang-out. Naast een smaakvolle selectie aan duurzame en kwalitatieve kledingmerken, vind je er ook prachtige accessoires en fijne lifestyle producten. Voor mannen en vrouwen. Het doel is om de consument bewust te maken van de producten, en je daarbij zo lang mogelijk plezier te laten hebben van de aankoop. Om die reden koopt Drifter alleen producten en materialen van een goede kwaliteit in.

Bij ‘kleding & koffie’ houdt het niet op. Drifter staat open voor meer. Denk aan kunstenaars die hier exposeren, bandjes die een try-out doen of schrijvers die hun boek lanceren. In principe alles waar Drifter zich mee kan identificeren is welkom! Daarnaast nodigt de bar aan het raam uit tot gezellige gesprekken, een lekker bakje koffie, het lezen van een boek of zelfs flexwerken.

Drifter
Gierstraat 2
2011 GA Haarlem
023-5836040
www.drifterstore.nl
Facebook.com/drifterstore
Instagram.com/drifterstore

Openingstijden
Ma: 12.00 – 18.00
Di t/m za: 10.00 – 18.00
Zo: 12.00 – 17.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie