De leuke conceptstore Drifter in de Gierstraat kennen we inmiddels al een tijdje, maar nu zit er naast deze toffe hotspot nóg iets leuks: de shop-in-shop van Drifter in samenwerking met het Deense designmerk HAY! Kleurrijk, strak en duurzaam. Dat is waar de woonwinkel om bekendstaat. Naast vestigingen in Amsterdam en Rotterdam is het nu tijd voor een plek in Haarlem. Dat is een fijne toevoeging aan de al zo gezellige Gierstraat. En dat allemaal dankzij Drifter!

 

Hay Drifter interieurwinkel GierstraatHay Drifter interieurwinkel Gierstraat

 

Assortiment

Het team van Drifter is al tijden fan van het Scandinavische designmerk en verkoopt in hun conceptstore ook aan aantal producten. Maar een echte HAY-winkel pal naast Drifter, dat is toch wel ideaal. Je vindt er veel mooie producten die je gelijk kunt meenemen. Accessoires, zoals kleurrijke kandelaars, lampen, plaids, kaarsen en meer. Banken, stoelen, tafels, servies, vazen, potten… HAY heeft het. Veel wordt verkocht in de winkel, maar als je op zoek bent naar net een andere kleur, kun je ook alles van de website bestellen en in de winkel laten bezorgen.

 

 

Bij HAY staan ook specialisten klaar die je advies kunnen geven over de inrichting van je huis (of misschien wel kantoor). Omdat bijna alle producten customizable zijn, passen ze bijna altijd in jouw interieur.

 

Hay Drifter interieurwinkel Gierstraat

 

HAY

HAY is een Scandinavisch merk dat pas in 2002 is opgericht, maar al vele harten heeft veroverd over de hele wereld. Het koppel Hay, dat het merk is gestart, was in eerste instantie vooral geïnspireerd door de stijl van Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60. Met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers gaat het bedrijf tegenwoordig aan de slag om eigentijdse meubels en accessoires te produceren, met duurzaamheid en hoge kwaliteit als kerncriteria.

 

Hay Drifter interieurwinkel Gierstraat

 

Doorgang naar Drifter

Als het mag van de gemeente komt er binnenkort hopelijk ook een doorgang tussen Drifter en HAY, zodat de Gierstraat 2 en 4 echt met elkaar verbonden zijn. Hoe tof is dat!

 

Contact

Drifter x HAY
Gierstraat 4
2011 GD, Haarlem
drifterstore.nl
hay.dk

instagram.com/drifterxhayshopinshop

 

Openingstijden

Maandag, 12.00 – 18.00
Dinsdag, 10.00 – 18.00
Woensdag, 10.00 – 18.00
Donderdag, 10.00 – 18.00
Vrijdag, 10.00 – 18.00
Zaterdag, 10.00 – 18.00
Zondag, 12.00 – 18.00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie