Episode vind je door heel Europa maar sinds 1 april (geen grap!) nu ook in de Jansstraat in Haarlem. In één van de mooiste panden van onze stad kunnen liefhebbers van tweedehands kleding hun hart ophalen want Episode is de ‘place to be’ als het gaat om unieke en modieuze tweedehands kledingstukken en accessoires.

Episode-Haarlem-1

Episode verkoopt en vermaakt kleding en hoopt daarmee de klanten een alternatief te bieden voor de eindeloze stroom aan nieuw geproduceerde kleding. Episode zegt dan ook graag “GET USED!”

Episode-Haarlem-5

Episode heeft een breed aanbod van zowel kleding, tassen en schoenen als allerhande accessoires zoals portemonnees, hoedjes, strikjes, riemen, haarbandjes en meer. Je kunt je ogen de kost geven want het mooie pand in Haarlem is licht en heeft eindeloos mooie hoekjes met een rauw randje waar de kleding gepresenteerd wordt.

Episode-Haarlem-3

Het is een uitdaging om te vinden wat je zoekt want er is zoveel keus! Ook hangen er veel aparte stukken die je misschien in eerste instantie niet uit het rek zou pakken.

Episode-6

Voor een (verkleed) feestje kan je hier ook zeker geinige dingen vinden. Toch is de winkel overzichtelijk want alles hangt op categorie. Mocht je zin hebben in bijvoorbeeld een tuinbroek (helemaal weer hip), een oude Levi’s of een bloemen- en/of ruitenblouseje dan kan je direct naar dat rek lopen! All Stars in allerlei kleuren zijn er eveneens te koop.

Episode-haarlem-8

Episode-haarlem-7

Kortom, een bezoekje aan de Haarlemse Episode is zeker de moeite waard!

Episode Haarlem
Jansstraat 52-54
2011 RZ Haarlem
Tel 023 5426343
www.episode.eu
Facebook Episode

Openingstijden
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Zondag 12:00 – 18:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké