Afgelopen zaterdag opende in de Grote Houtstraat de fashion boutique van Instagramsensatie Fabluxe. De damesmode wordt al een flinke tijd online verkocht, maar is vanaf nu ook te vinden in de winkel in Haarlem. Dat wordt lekker rondneuzen tussen alle leuke jurken, tops, broeken, accessoires en meer! Wij waren aanwezig bij de opening en namen een kijkje.

 

 

In de winkel van Fabluxe is van alles te vinden. Van stijlvolle kleding om thuis in te relaxen tot chique jurken om te dragen naar dat leuke diner. De winkel is ruim opgezet en er is optimaal gebruikgemaakt van de karakteristieke kenmerken van het Haarlemse gebouw. Daarnaast zit Fabluxe lekker centraal, in het centrum van Haarlem.

 

 

Eigenaresse Cathy en het gezicht van Fabluxe Marilon zijn erg blij met de nieuwe winkel. De verbouwing verliep prima, ondanks de bizarre periode waarin we ons momenteel bevinden. Zo hoefden er voor de opening alleen nog wat puntjes op de i gezet te worden en konden de deuren open. Hoe fijn is dat!

 

 

Het Instagramaccount van Fabluxe heeft inmiddels al meer dan 60.000 volgers. Daaruit valt te concluderen dat het merk erg in trek is bij de Nederlandse vrouw. Dat ook deze fysieke winkel een succes wordt, kan dus bijna niet missen.

 

 

Wij komen zeker terug voor een leuke jurk, broek of tas. Welkom in Haarlem, Fabluxe!

 

Adres

Fabluxe
Grote Houtstraat 163
2011 SL, Haarlem
fabluxe.nl

instagram.com/fabluxe
facebook.com/Fabluxe

 

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké