Goed nieuws: Hudson’s Bay Haarlem gaat nu echt open! Donderdag 5 april om 10 uur is het zover, dan vindt de feestelijke opening plaats. Hier wil je bij zijn. Niet alleen om het mooi opgeknapte warenhuis van binnen te zien, maar ook omdat er heel veel leuks te doen is.

Onze burgemeester Jos Wienen en storemanager van Hudson’s Bay Marc van der Veur knippen officieel het ‘lintje’ door op donderdagochtend. Geraldine Kemper presenteert de opening. Om de ochtend goed te beginnen is er gratis koffie en de band Gallowstreet speelt live muziek. Er is confetti, en extra leuk: tussen de confetti zitten honderd gouden tickets. De tickets kunnen ingewisseld worden voor waardecheque’s met bedragen tussen de 5 en 500 euro. Kun je meteen los binnen met shoppen 🙂

Binnen is nog veel meer te doen. Er worden Grand Tours georganiseerd om het nieuwe warenhuis van 18.000 vierkante meter en 6 verdiepingen goed te ontdekken. Je kunt polaroids laten maken, en er is een illustrator aanwezig die shoppingbags personaliseert, de eerste 50 mensen krijgen bij aankoop van een MAC product een gratis lippenstift. Voor de kinderen is Nijntje er donderdag. Verder kun je natuurlijk winkelen, en dat is bij Hudson’s Bay een beleving. Er zijn prachtige merken te koop. Ook kun je naar de nagelbar, kleding laten innemen, een dutje doen onder het mom van ‘matrastest’ of gaan voor een knipbeurt.

Omdat het zo groot is, is hier werkelijk van alles te koop. Mode voor iedereen, beauty en homecollecties. Allemaal heerlijk om naar te kijken, want Hudson’s Bay besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk. Veel kleur, marmer, strakke vormen en gouden liften. Ze gaan voor de extra smile zoals ze zelf zeggen. Merken die wij hier kunnen shoppen zijn: Scotch & Soda, Anecdote, 10Days, Minimum, Matt & Nat, vtwonen, Adidas, Vans en nog veeeel meer.

Het Canadese warenhuis nam alle vestigingen van V&D over en opent dit jaar in 10 steden haar deuren. Het Haarlemse pand zit op de hoek van de Gedempte Oude Gracht (Verwulft) en Grote Houtstraat. De opening wordt een feestje, dus mis het niet! Wij zijn in ieder geval aanwezig en brengen verslag uit!

Hudson’s Bay Haarlem
Grote Houtstraat 70
2011 SR Haarlem
www.hudsonsbay.nl

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 19:00
Zaterdag 10:00 – 19:00
Zondag 12:00 – 18:00

Fotocredits: Hudson’s BayHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké