In het bruisende centrum van de stad, aan de Gedempte Oude Gracht, staat een heldhaftig team al sinds 2016 voor je klaar om jouw geliefde telefoon, tablet of laptop te redden van het noodlot. Sinds kort doen ze dat niet meer onder de naam Telephone City, maar onder de vlag van het populaire reparatie concern Fixers. Dat betekent meer mogelijkheden, mooiere tarieven en nog betere service. Eigenaresse Zohra en haar team grijpen deze nieuwe uitdaging met beide handen aan en fixen vanaf nu nog meer apparaten!

 

Fixers telefoonreparatie Haarlem

 

OG

Is je telefoon, tablet of laptop kapot? Dan kun je hem gerust in de kundige handen van deze Fixers achterlaten. Dit is namelijk een gecertificeerd team dat weet wat ze aan het doen zijn. Zo werken ze met speciale gear om je apparaten te beschermen en zorgen ze dat alles weer naar behoren werkt. Voor bijna alle merken is wel een oplossing te vinden, van Oppo tot One Plus en van HP tot Lenovo. Dat kan met de originele onderdelen van het merk van je device, maar de Fixers Basic en Premium onderdelen zijn minimaal net zo goed en daarop krijg je ook nog eens levenslange garantie.

 

 

Team Apple of team Samsung?

Fixers is een officiële Samsung service partner, wat o.a. inhoudt dat ze werken met originele onderdelen en ook apparaten repareren wanneer het niet meer binnen de garantieperiode valt. Omdat ze gecertificeerde reparateurs zijn, kunnen ze alles bij Samsung zelf inkopen en daardoor worden de tarieven vaak ook aantrekkelijker. Dat is een leuk bijkomend voordeel! Tevens is Fixers een Apple Independent Repair Provider, oftewel een officieel Apple-reparatiepunt. Dat is fijn om te weten voor Haarlemmers uit ‘team Apple’.

 

Fixers telefoonreparatie Haarlem

 

Ook als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, tablet of laptop heeft Fixers een mooi aanbod. Een groot deel van hun collectie is refurbished, dus tweedehands maar volledig nagekeken en waar nodig gefixt, nog steeds met twee jaar garantie!

 

Fixers telefoonreparatie Haarlem

 

Contact

Gedempte Oude Gracht 68
2011 GT Haarlem
www.fixers.nl

instagram.com/fixers_haarlem

 

Openingstijden

Maandag, 09.30 – 18.00
Dinsdag, 09.30 – 18.00
Woensdag, 09.30 – 18.00
Donderdag, 09.30 – 18.00
Vrijdag, 09.30 – 18.00
Zaterdag, 09.30 – 17.00
Zondag, gesloten

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Fixers Haarlem.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké