De winkelketen Flying Tiger is oorspronkelijk Deens, maar past met het concept ‘lekker veel voor weinig’ perfect in ons Hollandse landje. Inmiddels tijgeren er al ruim 260 winkels in Europa, en de Haarlemse mag zich daar één van noemen. En daar zijn wij blij mee, want dit is echt zo’n shop voor de handige hebbedingetjes, hip en trendy.

flying-tiger-haarlem flying-tiger-spulletjes

De Flying Tiger is nog het beste te vergelijken met een Action of Hema, maar dan typisch Scandinavisch. Producten met eenvoud, mooi design en van deze tijd. Fijne spulletjes, hebben hebben hebben… Van opladers en hoesjes voor je mobiel of tablet, tot keukenspullen, accessoires, knutselspullen, verzorgingsproducten en zelfs wat kleinere meubels. Cadeautjes scoor je hier ook goed, plus het verpakmateriaal daarvoor. Trendy ansichtkaarten, pakpapier, labels en tasjes.

flying-tiger-groot

Alle producten bij deze winkel zijn eigen design. De winkels zijn nooit te groot, lekkere muziek, en prijzen afgerond op hele euro’s. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Die fijne sfeer merk je. Het pand in de Zijlstraat is mooi en uitnodigend. Echt een plek om niet te vergeten tijdens je rondje shoppen.

flying-tiger-verzorging flying-tiger-toonbank

Stap hier af en toe binnen, want het assortiment bij Flying Tiger wisselt continue en verrast dus altijd. Producten zijn ook snel weer uitverkocht. En ‘reminder to yourself’: bedenk eerst wat je nodig hebt, om te voorkomen dat je eindigt met een tas vol spulletjes 🙂

voorgevel-flying-tiger-haar flying-tiger-food

PS: Flying Tiger is vanaf november ook te vinden in onze buurstad Amsterdam, aan het Rembrandtplein.

Flying Tiger
Zijlstraat 83
2011 TM Haarlem
Tel: 023 542 8005
www.flying-tiger.nl

Openingstijden:
Maandag: 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.30 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké