Hoe belangrijk het is om je in je eigen huis helemaal thuis te voelen, merk je pas als je er veel tijd doorbrengt. Ben je niet meer helemaal tevreden of is je huis wel toe aan een opfrisbeurt? Heb je wel ideeën over de nieuwe look van je woning, maar lukt het je niet al die ideeën te combineren tot een samenhangend geheel? Je bent echt niet de enige. Gelukkig staan er voor dit soort problemen deskundige interieurstylisten voor je klaar, zoals Sandra Serrano Saavedra van STYLISH WONEN. Deze Overveense interieurontwerpstudio laat met de juiste kleurencombinaties, door gebruik te maken van het juiste licht en door oude en nieuwe items samen te voegen, de authentieke ruimtes in jouw huis volledig tot hun recht komen.

 

 

De stijl van STYLISH WONEN is te omschrijven als kleurrijk, maar toch chique. Gezellig, maar toch clean. Ook wordt er, waar het kan, zo veel mogelijk gebruik gemaakt van spullen die je al in huis hebt. Juist door een combinatie te maken van nieuwe spullen en meubels of accessoires die je al hebt, kun je ervoor zorgen dat je die persoonlijke sfeer behoudt. En zo hoef je ook niet alles nieuw te kopen!

 

 

STYLISH WONEN biedt voor iedereen het juiste pakket aan. Niet alleen voor kleuradvies voor een van je kamers, maar ook voor een restyling van je gehele huis kun je bij deze studio terecht. Als je binnenkort een grote verbouwing aangaat en je hierbij wel hulp kunt gebruiken, ben je hier ook aan het juiste adres, want STYLISH WONEN heeft een breed netwerk aan bouwbegeleiders, aannemers, schilders, behangers en elektriciens. Daarnaast kan elk stylingpakket worden uitgebreid of aangepast naar eigen wens. Ga je in eerste instantie bijvoorbeeld alleen voor een kleuradvies, maar wil je uiteindelijk toch ook graag weten welke meubels en accessoires bij de nieuwe kleur passen, dan kun je je pakket altijd later nog uitbreiden met een shoppinglist. Als je wilt weten op welke manieren je de beste lichtinval kunt genereren, kun je ook kiezen voor een speciaal lichtplan.

 

 

Wil je je huis binnenkort juist verkopen? Ook voor verkoopstyling kun je bij STYLISH WONEN terecht. Door je meubels anders neer te zetten en de juiste accessoires toe te voegen, kan je huis flink wat aantrekkelijker worden voor potentiële kopers. Een interieurstylist weet precies hoe jouw huis verkoopklaar gemaakt kan worden.

 

 

Eén ding is zeker: jouw interieur is in goede handen bij STYLISH WONEN. Sandra Serrano Saavedra komt zelf uit de commerciële wereld en is altijd al bezig geweest met het stylen en inrichten van huizen. Maar, zoals het met hobby’s wel vaker gaat, dat groeide van een paar kleine projectjes uit tot een gehele onderneming. Volledige huizen werden door Sandra ingericht en ze verzorgde zelfs een paar keer de (ver)bouwbegeleiding van haar klanten. Dat beviel wel. Ze besloot zich daarom volledig te richten op interieurstyling en -design. Hebben wij even mazzel!

 

 

Is jouw interieur wel toe aan een frisse wind? Neem dan gauw contact op met STYLISH WONEN!

 

Contact

STYLISH WONEN
+31 (0)6 40 80 18 41
info@stylishwonen.com
stylishwonen.com

instagram.com/stylish_wonen
facebook.com/STYLISH-WONEN

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!