Thuis. We zijn er zó vaak, vooral zodra de bladeren van de bomen vallen en het weer wat onvoorspelbaarder wordt. Daarom is het fijn als je interieur precies aansluit bij jouw wensen. Giezen Online Design is een Haarlems interieuradviesbureau dat je op weg helpt in je zoektocht naar de perfecte kamerindeling, meubels en decoratiestukken. En omdat het soms heel moeilijk is om het geheel voor je te zien, maakt ontwerpster Marlene tekeningen. En niet zomaar tekeningen, want die van haar zijn levensecht en in 3D. Via de website van Giezen Online Design regel je alles heel gemakkelijk, vanuit je luie stoel. Maar wat we vooral zo leuk vinden: al gaat bijna alles via het internet, ontwerpster Marlene houdt het super persoonlijk.

 

Giezen Online Design
Giezen Online Design

Valt je iets op aan de ontwerpen? Inderdaad: in elke (digitale) ruimte is een paar stijlvolle pumps te vinden. Marlene’s persoonlijke handtekening. Hoe leuk is dat!

 

Voor wie

Een digitaal interieuradvies is geschikt voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het creëren van een samenhangende design. Of dat nu is voor een nieuw huis, voor een verbouwing of een restyling. Ook kan een interieurtekening helpen bij het verkopen van je oude huis, om de potentiële koper te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Verder biedt Marlene ook pakketten aan voor bedrijven die hun zaak opnieuw willen inrichten. Kortom: iedereen die toe is aan iets nieuws en fris!

 

Marlene Giezen

 

Hoe het werkt

  1. Kies je pakket
  2. Personaliseer
  3. Resultaat

Bij Giezen Online Design ligt de nadruk op gemak. Jij hebt een druk leven en hebt geen zin en geen tijd om te treuzelen. Daarom zijn dit de enige drie stappen die nodig zijn voordat jij je persoonlijke ontwerp in huis hebt. Via de website kies je het pakket dat bij je past, waarna je gelijk een woonwensenformulier toegestuurd krijgt. Je deelt je smaak, specifieke wensen, foto’s van de kamer(s) en een originele plattegrond. Na ontvangst van het formulier neemt Marlene contact met je op en word je op de hoogte gehouden (d.m.v. videocalls, WhatsApp en e-mail) totdat het ontwerp en de uitgebreide shoppinglist bij jou in de digitale brievenbus ligt.

 

Giezen Online Design Giezen Online Design Interieurontwerper 3D

 

Over Marlene

Zodra je de simpele eerste stappen hebt doorlopen, gaat designer Marlene dus voor je aan de slag. Bij haar is jouw woondroom in goede handen, want deze ontwerpster heeft jarenlang ervaring. Bij woonwinkel Eijerkamp (bekend van vtwonen) is ze opgeleid tot interieurontwerpster en werkte ze o.a. mee aan Eigen Huis en Tuin van RTL4. Ze is gespecialiseerd in 3D-ontwerpen, kleurencombinaties en creatieve oplossingen. Ook voor bijvoorbeeld kleine ruimtes. En de flinke dosis inlevingsvermogen helpt ook enorm, want zo kan Marlene precies inschatten waar jij vrolijk van wordt.

 

Marlene Giezen

 

Wil jij het allemaal binnenshuis eens een opfrisbeurt geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Giezen Online Design gaat voor je aan de slag, terwijl jij lekker een vorkje prikt in de stad. Ideaal!

 

 

Contact

Giezen Online Design
info@giezenonlinedesign.nl
www.giezenonlinedesign.nl

facebook.com/Giezen-Online-Design
instagram.com/giezenonlinedesign

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Giezen Online Design.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké