Aan de Kleine Houtstraat 6 is een frisse kinder (baby/peuter/kleuter) lifestyle winkel geopend. Eigenaren Naomi en Julius hebben de stoute schoenen aangetrokken, hun droom leven ingeblazen en daar was Never Grow Up! Een winkel waar je in principe voor je hele baby uitzetlijst terecht kunt. Daarom is het ook niet gek dat de webshop van Never Grow Up werkt met een ‘wishlist‘. Op die manier kunnen vrienden items van jouw wishlist kopen via de webshop (afhalen in de winkel is optioneel). Ideaal voor een babyshower of kraambezoek, net als de kant-en-klare kraamcadeau pakketten.

Gnoom-design-Haarlem-2

Gnoom-design-Haarlem-6

Bij Never Grow Up vind je een mooie selectie van hoogwaardige merken. Van meubels tot aan ecologisch wasmiddel. Ze maken ook zelf knisperdoekjes, boxzakken en knuffels. Hier staat ook een Haarlemse mug in, een ‘must’ voor de kleine Haarlemmertjes! Voorzien van knisperende vleugels, een speenkoordje en een rammeltje weet het elke baby te vermaken. Een groot gedeelte van de in totaal 34 merken die de winkel verkoopt komt uit Scandinavië, maar je vind er bijvoorbeeld ook Spaanse, Duitse en zelfs Nederlandse merken.

Gnoom-design-Haarlem-5

Gnoom-design-Haarlem-4

De winkel oogt ruimer dan de daadwerkelijke oppervlakte. Dit is te danken aan de luchtige indeling en de hoeveelheid licht in het pand. Het feit dat de winkel kinderwagen vriendelijk is en over een speelhoekje beschikt, maakt een bezoek aan deze winkel met kinderen probleemloos.

Gnoom-design-Haarlem-7

Gnoom-design-Haarlem-3

Op zoek naar een origineel cadeau? Naar mooie items voor in de kinderkamer? Verantwoorde verzorgende producten? Speelgoed voor jouw kleintje? Dan ben je bij Never Grow Up aan het juiste adres!

Never Grow Up
Kleine Houtstraat 6
2011DM Haarlem
Tel: 023-7370551
www.nevergrowup.nl
Facebook.com/nevergrowup
Instagram.com/nevergrowup

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 19.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 17.00
Zondag 12.00 – 17.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie