Hondenliefhebbers opgelet! Dit toffe Haarlemse bedrijf bestaat nog niet zo lang, maar verovert nu al de markt van hondenaccessoires: Pip & Palms. De leukste hondenhalsbanden en -accessoires vind je hier. Printjes met stippen, bloemen, panterprint en noem maar op. Halsbanden, looplijnen, tuigjes, bandana’s, strikken en zelfs matching haarbanden voor jezelf. Ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je in stijl over straat met je eigen viervoeter? Dat doe je dus met de producten van Pip & Palms. Wij vertellen meer!

 

Halsband Haarband

 

Onze vriendin Roos, eigenaresse van Pip & Palms, is al van jongs af aan een echte hondenliefhebber. Voor haar eigen dwergteckel Pip kon ze alleen nergens leuke, authentieke halsbanden vinden. Daarom haalde ze de naaimachine van haar moeder’s zolder en ging ze zelf aan de slag. Dat was een groot succes. Binnen no-time vroegen ook anderen, waaronder wij, naar de fleurige hondenhalsbanden. Een spontaan idee groeide dus uit tot een heus bedrijf. En Roos kon natuurlijk niet anders dan haar bedrijf te vernoemen naar haar eigen viervoetige oogappeltje Pip.

 

Hondenhalsband Haarband

 

Vanuit de webshop worden de hondenhalsbanden van Pip & Palms inmiddels besteld door mensen uit het hele land, en soms zelfs over de grens. Maar het authentieke blijft, want alle accessoires worden nog steeds met de hand gemaakt. Achter de naaimachine brengt Roos wekelijks vele uren door. De halsbanden worden in de maat van jouw hond gemaakt, in een print naar keuze. Ook voor feestelijke momenten, zoals kerst, Valentijnsdag en Koningsdag, zijn er speciale designs. En ben je echt één met je hond, dan ga je natuurlijk voor een bijpassende haarband voor jezelf (of je partner).

 

Honden Tuigje

 

Al veel tevreden klanten laten via hun socials en aan Roos persoonlijk weten dat ze erg blij zijn met hun bestelling. Dagelijks komen er foto’s binnen van wollige huisdieren in hun splinternieuwe outfit. En dat is voor een ondernemer toch fantastisch om te zien?

 

Honden Halsbanden

 

Mocht je thuis geen hond hebben, wees dan niet getreurd. Ook voor katten zijn al die toffe prints beschikbaar!

 

Pip&Palms

 

Als volwaardige familieleden maken onze huisdieren deel uit van belangrijke momenten in ons leven. Ze horen bij ons en mogen gezien worden met vrolijke hondenaccessoires!

 

Contact

Pip & Palms
info@pipandpalms.nl
pipandpalms.nl

facebook.com/Pipandpalms
instagram.com/pipandpalms

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké