Creatieve geesten opgelet: deze vrolijke knutselwinkel, opgezet na het online succes van webshop Handwerk.nl, zit sinds februari in de Schagchelstraat! Brei- en haakartikelen, de leukste patronen en mooie cadeaus vind je allemaal hier. Happy Crafts maakt breien en haken weer helemaal hip. Die mooie, dikke woondekens die je tegenwoordig in elk woonmagazine ziet? Die maak je met de tools van Happy Crafts gewoon zelf! Wij brachten deze kleurrijke knutselwalhalla een bezoekje.

 

 

Breien, borduren en haken zijn de laatste jaren flink in opkomst. Niet voor niets, want het is super relaxed om te doen en je houdt er (als je het goed doet natuurlijk) ook nog eens leuke spullen aan over. Het succes van deze hobby’s werd al bewezen bij de online zusterondernemingen Handwerk.nl en Borduurpakkettenwinkel.nl, die maandelijks meer dan 100.000 bezoekers ontvangen en meer dan 10.000 orders per jaar verwerken. In 2019 zagen de eigenaren echter een nieuwe behoefte ontstaan: direct contact met al die leuke klanten. Vanaf februari is er dus een mooie, kleurrijke, fysieke winkel waar je terecht kunt voor al je spullen, maar ook voor advies over een nieuw project.

 

 

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment brei- en haakartikelen. De collectie wordt ook vaak uitgebreid met nieuwe producten en ze werken alleen met de beste merken, zoals Lanarte, Thea Gouverneur en DMC. Daarnaast is de winkel ook een ontmoetingsplek. Regelmatig zijn er ‘meet & greets’ met bekende hakers, breiers en borduurders en kun je hen vragen naar speciale technieken en tips en tricks. Ook organiseert Happy Crafts soms interactieve workshops die je kunt volgen vanaf je eigen bank. Super handig!

 

 

Wil je dus binnenkort beginnen met een creatief brei-, haak of borduurproject, dan weet je nu waar je moet zijn. Wij gaan in ieder geval gauw iets leuks bedenken!

 


 

Adres

Schagchelstraat 39
2011 HW, Haarlem
023-5769248

haarlem@happycrafts.nl

facebook.com/happycraftsnl
instagram.com/happycraftsnl

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Foto’s: Hannah HoekHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké