Een nieuwe gouden boutique in de Gouden Straatjes van Haarlem: Olivia & Kate. Een ware snoepwinkel voor een vrolijke garderobe-update, nieuwe neck-, ring- en armparty, interieur accessoires en meer musthaves en hebbedingetjes. Hier worden we blij van!

Het hoekpand Anegang / Kleine Houtstraat loop je vanaf nu niet zomaar voorbij. De winkel is een paradijsje vol groene planten en tropical touch ups. Binnen vind je net dat uniekere item, vaak met kleur, print of een andere creatieve draai. It’s all in the name: een vleugje rock ’n roll en stoer à la Kate Moss hier, en de feilloze stijl à la Olivia Palermo daar. Een shopfeestje voor elke smaak en ieder budget. Het liefst verscheep je de collectie rechtstreeks naar je (kleding)kast. Hurry up, want voor je het weet is het uitverkocht. Gelukkig wordt de collectie wekelijks aangevuld met nieuwe aanwinsten. Dus ja hoor, het mag: elke week even binnen huppelen voor een shot happiness en een cadeautje voor jezelf of een ander.

Eigenaresse Janina Pakasi droomde al jaren van haar eigen kledingwinkel. En die droom is nu daar, en -wauw- hoe! Met zorg selecteert ze de items voor haar winkel waar ze zelf gewoon heel blij van wordt. Ze werkt graag samen met jonge, Nederlandse ondernemers en ontwerpers. Die hebben ondertussen hun weg al gevonden naar Olivia & Kate. De collectie komt dus overal en nergens vandaan, maar past prachtig bij elkaar voor fijne mix & match creaties.

De merken die we bij Olivia & Kate vinden zijn: Y.A.S., Catwalk Junkie, Oeuvre, Sisters Point, Eline Rosina, Club Manhattan, Nova Dali, My Interior Musthaves, Les Copines, Sloane Stationery, Crisp Sheets, Stylenoot, A la, The Pillow Room en meer!
Vergeet Instagram niet, waar het feestje online doorgaat met de mooiste foto’s en inspiratie. Per mail kun je direct bestellen. Happy shopping!

Olivia & Kate
Anegang 48
2011 HS Haarlem
Tel 023 583 6775

www.olivia-kate.nl 

Instagram.com/oliviakate.nl
Facebook.com/oliviakate.nl

Openingstijden
Di-woe: 10.00 – 18.00
Do: 10.00 – 21.00
Vr: 10.00 – 18.00
Za: 10.00 – 17.00
Zo: 12.00 – 17.00

Fotocredits: Stephanie van der HeijdenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké