Groot fan zijn wij van de woonwinkel Home Stock. Wat ooit begon als pop-up concept in het enorme pand aan de Drossestraat 7 is nu niet meer weg te denken uit Haarlem. Niet alleen wij zijn fan, heel Haarlem is dat, want Homestock bleef. Nu helemaal voor het ‘echt’, want ze krijgen een nieuwe vaste locatie. Ze verhuizen begin februari naar de overkant, naar Drossestraat 16. Een vertrouwde plek waar wij nog steeds industrieel vintage, nieuwe meubels en verrassende accessoires kunnen scoren!

Home Stock limited editions Haarlem 7

Homestock-Haarlem-2

Het nieuwe pand blijft groot: 500m2. Iets kleiner dan het pand nu, maar de perfecte maat voor dit concept. Verder blijft Home Stock zoals wij gewend zijn. Een winkel die altijd verrast met een mix van bekende merken en vintage items zoals krijtborden en schoolstoeltjes. Er is leuks voor elk budget. Mooi meegenomen 🙂

Homestock-Haarlem-7

Homestock-Haarlem-4

De sfeer bij Home Stock is lekker los. Meubels, accessoires en andere eyecatchers staan door elkaar, geen aparte hokjes dus. Altijd als ik hier binnen loop stuit ik weer op iets nieuws, meer inspiratie en ga eigenlijk altijd met iets de deur uit. Ook fijn: er staan altijd stylisten te trappelen om je te helpen.

Homestock-Haarlem-5

Deze woonshop was tot nu toe altijd ’tijdelijk’, al zit Home Stock er al sinds 2014. De nieuwe locatie is echt blijvend, we hoeven dus niet meer zonder! Eigenaresse Sita vertelt: “We hebben een ongelofelijke fijne tijd gehad in ons oude pand waar Home Stock is geboren. De verhuizing zal letterlijk een hoop stof doen opwaaien 😉 Maar wat hebben we een zin in deze nieuwe plek!” Wij ook, daarom volgen wij Home Stock op de voet tijdens de verhuizing en houden wij jullie natuurlijk op de hoogte.

Homestock-Haarlem-3

Home-Stock-Haarlem-6

De verhuizing start begin februari. Ook al wordt het even wat rommelig, Home Stock blijft wel gewoon open!

Homestock-Haarlem-6

PS: Home Stock zit ook in Eindhoven en Nijmegen en heeft een eigen webshop. Zo’n succes is het dus 🙂

Huidige locatie:
Drossestraat 7
2011 XW Haarlem

Nieuwe locatie:
Drossestraat 16
2011 XW Haarlem

Tel 023 583 55 60
www.homestock.nl
Facebook.com/Homestock

Openingstijden
Ma: 12:00 – 18:00
Di: 10:00 – 18:00
Wo: 10:00 – 18:00
Do: 10:00 – 18:00
Vr: 10:00 – 18:00
Za: 10:00 – 18:00
Zo: 12:00 – 17:00

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!