Yes! Je hebt dat leuke huis gevonden! En dan volgt de inrichting. Voor sommigen een feestje. Anderen worden al gek bij het idee van urenlang woonboulevards afstruinen. Geen stress. Midden in onze stad kun je terecht bij Homestore Haarlem. Een woonwinkel waar je alles vindt om van jouw plek een paleis te maken.

Homestore-Haarlem-4

Homestore-Haarlem-8

De ware muggen onder ons kunnen zich wellicht ‘In De Stad’ nog herinneren. In 2015 is deze winkel in de Zijlstraat verdwenen, om plaats te maken voor een geheel nieuwe zaak: Homestore Haarlem. Eigenaar Silvester Dam heeft jarenlange ervaring in de woonbranche opgedaan met het verkopen van meubilair. Maar hij wilde meer. Zijn droom van een eigen woonwinkel heeft hij gerealiseerd in het centrum van ‘zijn stad’, met een oppervlakte van ruim 400m2!

Homestore-Haarlem-10

Homestore-Haarlem-6

Homestore Haarlem biedt een zeer ruim assortiment banken, stoelen, fauteuils, tafels, kasten en lampen. In de winkel staat veel, en wat er niet staat kan worden besteld. Een kleine greep uit de collectie zijn de arty designs van het Franse Drugeot Labo, de creaties van het Spaanse LaForma, en natuurlijk diverse Nederlandse brands. Waaronder een prachtige bank van Patrick Sondervan. De enorme collectie (en meer) is ook online te bestellen. Helemaal handig: ook alles daar is binnen 1 week leverbaar.

Homestore-Haarlem-11

Homestore-Haarlem-2

Homestore Haarlem is uniek vanwege de bijzondere merken die verkocht worden en de wijze waarop Silvester graag meedenkt. Want hoe fijn is het wanneer die mooie bank past bij jouw interieur én ook nog eens heel lekker zit (of ligt). Silvester kijkt met jou naar wie jij bent, de kenmerken van jouw woning en wat jij belangrijk vindt in huis. Heb je totaal geen idee? Homestore Haarlem neemt je de klus met liefde uit handen. Met behulp van foto’s van de ruimte en moodboards wordt voor jou een nieuw interieur gecreëerd.

Homestore-Haarlem-9

Homestore-Haarlem-3

Veel artikelen zijn op maat gemaakt te verkrijgen: die zitbank in het leer, of die tafel met een andere afmeting. Afhankelijk van jouw keuze en de leverancier worden artikelen binnen 1 tot 8 weken thuisbezorgd op een afgesproken tijdstip. Homestore Haarlem bezorgt overigens niet alleen in de regio. Ook aan dagjesmensen en toeristen is gedacht. Een kast naar Engeland verschepen of een bank naar Jordanië? Niets is te gek.

Homestore-Haarlem-7

Homestore-Haarlem-5

Deze stijlvolle woonwinkel verkoopt een leuke mix van moderne, industriële, landelijke en vintage items. Van grote meubels tot allerlei kleine sfeermakertjes. Je kunt hier dus ook prima terecht voor een leuk cadeau!

Homestore-Haarlem-1

Homestore Haarlem
Zijlweg 26
2011TN Haarlem
Tel: 023-5749775
www.homestore.nl

www.facebook.com/homestorehaarlem

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 09.30 – 17.30 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

Fotocredits: Linda Kortekaas Fotografie

Dit is een Sponsored Story

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie