Je gaat verhuizen of je wilt gewoon je huis opnieuw inrichten. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar er is zoveel keus. In de Zijlstraat zit de stijlvolle woonwinkel Homestore die je hier super goed mee kan helpen. Het assortiment is enorm, van grote meubels tot allerlei kleine sfeermakers. Modern, industrieel, landelijk en vintage; het is er allemaal. En op 1 augustus 2019 bestaan ze alweer 5 jaar! De eigenaar Silvester is de winkel gestart door zijn passie voor mooie meubels. Wil je advies over een bank, over de hele styling van je huis of geef je liever alles uit handen? Hier kan het allemaal.

De grote winkel van ruim 400m2 staat vol met mooie meubels. Van banken en stoelen, tot verstelbare tafels, lampen en mooie accessoires. Het leuke is ook dat ze hun eigen merk banken hebben. Met typische Haarlemse namen zoals de mooie grote banken De Mug, De Bavo of De Teyler. Normaal gesproken krijg je 2 jaar garantie op een bank, maar bij Homestore bieden ze een extra service voor hun eigen banken met een garantie van 5 jaar. Daarnaast kan je ook nog eens voor een kleine vergoeding garantie krijgen op vlekken gedurende die 5 jaar. Wel zo handig als er bijvoorbeeld met je housewarming er per ongeluk wijn of koffie over de bank gaat.


Stoelen: van Gispen

Alles mag en alles kan. Wil je bijvoorbeeld je tafel liever in de vorm van een appel in plaats van rechthoekig? Dan kan dat geregeld worden. Of een bank die eigenlijk net 5 cm te groot is, kan ingekort worden. Bij Homestore denken ze graag met je mee. Qua styling maar ook qua handigheid. Stoelen kunnen bijvoorbeeld hoger gemaakt worden, voor als je wat langer bent. Zodat je nog steeds comfortabel kan zitten. Weet je niet goed welke kleuren je wilt gebruiken, of wat mooi bij elkaar past? Dan maken de interieurstylisten een moodboard voor je. Het kan zelfs 3D uitgewerkt worden. Ze nemen dus uitgebreid de tijd voor je totdat jij tevreden bent met het resultaat.


Groene bank: ‘de mug’ van eigen merk Homestore

Dat het heel persoonlijk is bij Homestore is duidelijk, en fijn! Ze bieden iedereen maatwerk en denken met je mee. Ook als je naar de winkel belt word je meteen geholpen. Ze zijn er voor jou. Ze letten op de kleine details en luisteren naar je wensen. Ze kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt in huis.

De vestiging van Homestore is natuurlijk in Haarlem, maar bezorgen doen ze overal. Niet alleen in Nederland, maar ook bijvoorbeeld in Duitsland, Engeland of zelfs Dubai! De winkel is een fijne plek om inspiratie op te doen, maar ben je niet in de buurt? Dan is er ook een webshop.


Barkrukken van By-Boo, tafel van Cube Design

Homestore Haarlem
Zijlweg 26
2011TN Haarlem
Tel: 023-5749775
www.homestore.nl
www.facebook.com/homestorehaarlem

Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 09.30 – 17.30 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

Deze blog is in samenwerking gemaakt met Homestore.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké