Na maanden afwachten is het zover: Hudson’s Bay in Haarlem is open! Wij waren bij de feestelijke opening aanwezig. Een feest was het zeker, net als de collecties en het pand van binnen. De binnen- en buitenkant is geweldig opgeknapt. Ga erheen, dan kan je het met eigen ogen zien 🙂

Vanmorgen om 10 uur gingen de deuren open. Burgemeester Jos Wienen, storemanager Marc van der Veur en Geraldine Kemper deden de opening. Het ‘startschot’ was een knal confetti de lucht in inclusief waardebonnen. De rij mensen voor de deur mochten daarna naar binnen waar van alles te doen is. Blogger Pauline van Pauline’s keuken stond in de keuken, op de kinderafdeling was een echte Nijntje, Blond Amsterdam schilderde portretten, er was muziek en nog veel meer. Zoals mooie kortingen, die komende dagen ook nog gelden trouwens.


Pakken van Opposuites

Wij kregen een rondleiding en ontdekten nog meer leuks. Zo is er click & collect: online bestellingen ophalen + direct passen in de pashokjes + indien nodig direct ruilen of opnieuw bestellen. Er is een grote klantenservice, met het mooiste uitzicht op de Botermarkt. Bij My Jewellery kun je gaatjes laten schieten (over twee weken start dit). Bij Aveda is een kapsalon en overal zijn enorm grote paskamers.

Wat meteen opvalt bij binnenkomst is dat de ramen op alle verdiepingen weer open zijn waardoor er veel licht is en overal een mooi uitzicht. De oorspronkelijke plafonds zijn weer zichtbaar en de deuren naar het prachtige trappenhuis staan standaard open. Helemaal bovenin zit nog steeds La Place, inclusief het prachtige uitzicht over de stad. Wat je kan shoppen bij Hudson’s Bay? Van alles! Heel veel mooie merken voor mannen, vrouwen en kinderen, spullen voor in huis, om te koken, boeken, tassen, schoenen, make-up, sieraden en meer.

Je kunt bij Hudson’s Bay trouwens ook terecht voor schoonheidsbehandelingen en personal shopping. Ga het ervaren. Wij zijn blij dat ze open zijn! Zaterdag is trouwens National Glamour Day waar Hudson’s Bay ook aan meedoet. Zondag komt de echte Nijntje weer langs voor de kids, en dit hele openingsweekend op bijna alle merken 20% korting!

Hudson’s Bay Haarlem
Grote Houtstraat 70
2011 SR Haarlem
www.hudsonsbay.nl

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 19:00
Zaterdag 10:00 – 19:00
Zondag 12:00 – 18:00

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!