Als 24 jarige begint Stephanie Hartman midden in de ‘crisis’ haar winkel I.D. aan de Schagchelstraat 7 in Haarlem. Nu jaren later weet ze precies wat haar klanten willen, en hier past ze haar inkoop op aan. Deze collectie is voor de vrouwelijke chick met een rauw randje, creatieve meiden die weten waar ze voor staan en zich willen onderscheiden van de massa. De topshoppers die van bolhoedjes en kant houden kunnen hier hun slag slaan.

De bescheiden eigenaresse zorgt dat ze de laatste trends in huis heeft. Als ze een merk wilt vertegenwoordigen in de shop, dan zorgt ze dat ze die krijgt. Merken zoals Modström, Second Female, Mista en Underground Creepers zijn hier te verkrijgen. Door haar bijzondere smaak heeft ze een behoorlijke vaste klantenkring om zich heen verzameld, ze komen ook van buiten ons stadje om bij haar hun nieuwste modieuze aanwinst te scoren.

In het begin moest de Haarlemmer erg aan haar style wennen, maar dat is zeker verschoven naar de goede kant. Het gaat goed met haar winkel en daar is Stephanie erg dankbaar voor. “Ze zeggen dat als het in Haarlem lukt, het overal lukt”. Blijkbaar zijn wij Haarlemmers enorm kritisch en nu wij er zo over nadenken is dat helemaal waar. Excuses namens alle moeilijke muggen!

“Ik doe waar ik zelf voor sta”, zegt ze en dat is ook terug te zien in het interieur. De shop is ingericht als een huiskamer, omdat ze hier vaker is dan in haar eigen huisje in Amsterdam. Douchecabines die dienen als kleedhokjes en een keukenblok als toonbank. Je voelt hem al aankomen, je kunt hier ook terecht voor bijzondere tafelboeken en meer huiselijke heerlijkheden. Deze winkel heeft echt een eigen identiteit, vandaar ook de naam: I.D.

PS: de ID website is een soort Pinterest, fijne inspiratie!

I.D.
Schagchelstraat 7
2011 HW Haarlem
Tel 06 41388620
www.idimagestyling.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 13:00 – 17:00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké