Luid gelach klinkt er vanuit de salon Jan Heideman, meesterbarbier, zodra je de deur opent. Mannenhumor, ongecensureerde mannenhumor, daarvoor zit je hier goed. Mocht je er als vrouw van houden, dan is het gewoon pure entertainment, terwijl je wacht tot manlief geschoren is.

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-6

Bij deze scheerzaak werken uitgesproken types met een goed verhaal. Naast dat zij meer dan goed geschoold zijn, en dus weten waar ze het in hun vakgebied over hebben, weten zij je als geen ander te animeren. Zeker niet op commando, maar geheel ongedwongen. Van die verhalen die het waarschijnlijk ook goed doen in jouw vriendenkring tijdens een borrel. Mede dat maakt een bezoek aan deze zaak een ervaring op zich.

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-7

Het pand oogt qua inrichting alsof het zo uit de jaren 60 stamt. Niets is minder waar, want deze zogeheten scheerwinkel zit pas ruim 4 jaar gevestigd in Haarlem, maar ademt een Anton Pieck sfeer!

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-1

Jan Heideman is in Nederland de enige en echte barbier die het scheren in zijn bloed heeft zitten. Een gerenommeerde barbier in zowel Nederland als België. Welgeteld 10.000 mannen zijn reeds geschoren door Jan. Hij is in opleiding geweest bij internationale leermeesters, zoals Pasquale Capone, overigens niet de minste naam binnen het vak. Vele barbiers in Nederland, Italië en België zijn en worden door Jan Heideman getraind. En zelfs beloond met een officieel diploma.

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-5

Hier kom je dus netjes geschoren vandaan. Geen wondjes, pleisters of huidirritatie te bekennen. Je hebt bij deze scheerzaak meteen door dat je met vakmanschap en meesterschap te maken hebt. Zij weten hier echt waar ze het over hebben en delen die kennis maar al te graag met de klanten. Een speciaalzaak, waar je eventueel ook voor huidadvies terecht kunt. Hierdoor onderscheid deze scheerzaak zich van de rest. Dit is geen hipster zaak, dit is het echte werk zonder opsmuk.

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-8

Scheren bij Jan Heideman begint met een goede voorbereiding en pre shave behandeling met de warme doek. Je gezicht wordt grondig ingezeept met scheerzeep en scheerkwast. Met de juiste scheertechniek glijdt het open scheermes soepel over je gezicht. Subtiel worden de baardharen gekortwiekt. Tenslotte na het scheren koude doek, after shave en talkpoeder. Eindresultaat: fris en glad.

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-4

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-2

Het is overduidelijk dat dit de plek is waar de moderne man kan onthaasten. Hier geef je je over aan de service en ben je als wax in de handen van de barbiers. Met het uiteindelijke resultaat dat je je herboren voelt! Bij Barbier Jan Heideman kun je terecht voor scheerbehandelingen, scheerbeurten, snor- en baardverzorging: Tevens vind je in deze scheerwinkel het grootste assortiment van scheer- en huidverzorgingsproducten voor mannen. Mede door de samenwerking met de webshop Man and Shaving.

Jan-Heideman-Meesterbarbier-Haarlem-3

Barbier Jan Heideman (Scheerzaak)
Schagchelstraat 22
2011 SE, Haarlem
023-2023670
www.janheidemanmeesterbarbier.nl
Facebook.com/meesterbarbier

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur
Afspraak maken is aan te raden, de koffie staat klaar! Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké