Draagt jouw kind een bril en loop je steeds weer stad en land af voor een trendy en betaalbaar model? Look no further! Dankzij Junior & Junior kun je nu in Haarlem eindelijk terecht voor hippe kinderbrillen die tegen een stootje kunnen. En de keuze is ook nog eens reuze, iets wat niet vaak het geval is in de wereld van kinderbrillen. Junior & Junior, gevestigd in de Jansstraat, om de hoek bij de Grote Markt, is opgericht door Marieke Kolleman en Jasmine Bongaerts, die zelf ook moeite hadden om iets moois te vinden voor hun kids. Marieke ontwierp de monturen zelf en de dochters van beide ondernemers, Kate en Valerie, waren meteen fan. Nu volgt de rest van Nederland!

 

Junior & Junior kinderbrillen Haarlem

 

Online bestellen

Superfijn is dat je de kinderbrillen thuis kunt passen. Gewoon online bestellen via de website en je ontvangt een box met vier monturen thuis. Je kunt jouw favorieten laten opsturen, maar voor wie last heeft van keuzestress zijn er kant en klare pasboxen, wel zo makkelijk. Je hebt de monturen de volgende dag in huis en dan kan de pret beginnen. Lekker passen, kijken wat het leukst staat en wat goed voelt.

 

Junior & Junior kinderbrillen Haarlem

 

De handgemaakte monturen van deze kinderbrillen zijn van titanium, dus bijna onverwoestbaar. Ideaal met springende, rennende, stoeiende kids. De unieke, zachte en buigbare oortips van siliconen die je zelf in kunt stellen, voelen ze amper. Extra leuk voor de kleintjes is dat ze de tips ook kunnen verwisselen, dus ze kunnen zelf een kleur kiezen of speels mixen en matchen. 

 

Junior & Junior kinderbrillen Haarlem

 

Als je de perfecte bril hebt gevonden, bestel je ‘m heel simpel via de website. Je krijgt natuurlijk een spiksplinternieuwe in de bus. Met tailormade glazen op de juiste sterkte, inclusief coating tegen krassen en een UV-filter. De pasbrillen stuur je gratis terug en binnen no time kun je met je eigen Junior & Junior op pad.

 

Junior & Junior kinderbrillen Haarlem

 

Showroom

Pas je toch liever in de winkel? Dat kan! Junior & Junior heeft een eigen kinderbrillen shop in het centrum van Haarlem, waar Marieke en Jasmine je kundig en enthousiast adviseren. Ook leuk voor kinderen zonder oogafwijking, want in het assortiment vind je ook mooie zonnebrillen en monturen met blauw licht filter. Heel fijn voor alle kinderogen die vaak lang naar een schermpje turen. Je kunt bellen/appen, of loop gewoon even langs als je in de buurt bent. 

 

Junior & Junior kinderbrillen Haarlem

 

Contact

Junior & Junior
Jansstraat 1
2011 RT, Haarlem
023 700 97 12
juniorandjunior.com

facebook.com/juniorandjunioreyewear
instagram.com/juniorandjunioreyewear

 

Openingstijden

Op afspraak, te maken via de website.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké