Zomaar een winkel? Zeker niet! Al doet de naam anders vermoeden, Just Another Shop is een uniek nieuw concept aan de Wilhelminastraat waar je de prachtige verf van het merk We Are WOW Makers “live” op de muur kunt zien. Eigenaresse Esther Woestenburg kwam op het idee omdat ze bij het uitzoeken van kleuren voor haar eigen huis tegen het probleem aanliep de kleur niet goed te kunnen inschatten op basis van slechts een kleurstaaltje. Dat zie je veel beter in een echt huis! Daarom besloot ze haar eigen woning in Haarlem deels om te toveren tot showhuis en winkel. Bij Just Another Shop wordt naast muurverf ook verschillende andere artikelen gebruikt in de winkel, zodat je ook kunt zien hoe deze in een ruimte staan. Denk aan verlichting, bankstellen, tafels, krukjes, kleden, servies en meer!

 

Just Another Shop We Are WOW Makers verf

 

Freelance styliste

Van oorsprong is eigenaresse Esther styliste. Op het gebied van mode, beauty en interieur werkte ze jarenlang voor verschillende merken in de (magazine)branche. Na de geboorte van haar jongste dochter stopte ze even met werken, maar een tijdje later begon het toch weer te kriebelen. De droom om een eigen bedrijf te beginnen bestond al langer en werd werkelijkheid na verhuizing naar de Wilhelminastraat. Dit prachtige pand bleek de perfecte locatie voor Esther’s droomconcept: Just Another Shop.

 

 

Missie

De missie van JAS is om ieder huishouden op te leuken, net dat beetje extra edge te geven en ‘to make a house a home’. Niets fijner dan mensen helpen hun wensen te laten uitkomen, vindt Esther. Bij Just Another Shop vind je allerlei leuke, unieke spullen voor je interieur van toonaangevende merken. Kussens, zelfontworpen lampen, servies, verf, hennep kleden, schilderijen en ga zo maar door.

 


 

We Are WOW Makers

We Are WOW Makers verf is een matte natuurlijke verf die biologisch afbreekbaar is, met een structuur tussen Italiaans stucwerk en krijtverf. Het merk WOW is een ode aan vakantieverhalen. De kleuren zijn geïnspireerd op vakantiehuizen, slow cappuccino’s met sunkissed croissants. De unieke kleuren zijn diep gepigmenteerd en makkelijk zelf aan te brengen. Te gebruiken op wanden en op MDF. Just Another Shop is een van de geselecteerde dealers van We Are WOW Makers en in het showhuis vind je een zevental unieke WOW kleuren, zodat je goed kunt zien hoe de kleuren tot hun recht komen. Ga dus gerust eens langs om te kijken. Ze hebben een aantal potten op voorraad, maar als ze besteld moeten worden, duurt het ca 3 tot 5 werkdagen.

 

 

Contact

Just Another Shop
Wilhelminastraat 51
2011 VL, Haarlem
justanothershop.nl
instagram.com/justanothershop.nl

 

Openingstijden

Woensdag, vrijdag en zaterdag, 11.00 – 17.00.
Andere dagen open op afspraak.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké