Nieuw pand, frisse look en meer winkelend publiek. Jutka & Riska zijn verhuisd naar de Grote Houtstraat nr 160. De winkel is licht, kleiner maar wel overzichtelijker. Alle spullen komen net even beter uit en je stapt makkelijk naar binnen.

Jutka-en-Riska-Haarlem-4

De ‘formule’ van de winkel is wel hetzelfde gebleven. Naast merken zoals Numph, Mimic, Selected Femme en Supertrash biedt de winkel ook vintage, eigen design, items van jonge designers en andere verborgen schatten. Hier volgen we geen trends, maar worden die gecreëerd.

Jutka-en-Riska-Haarlem-1

Gezusters Jutka en Riska zijn al in 2006 samen een vintage zaakje begonnen in Amsterdam en nu bijna 10 jaar later zitten ze ook in Haarlem, Heemstede en zelfs Antwerpen. De collecties veranderen voortdurend en daar zijn wij blij mee, want zo blijf je geïnspireerd en heb je een excuus om vaak naar binnen te gaan.

Jutka-en-Riska-Haarlem-3

Naast kleding kun je hier ook terecht voor zonnebrillen, bling-bling ringen, wow kettingen en beauty pumps. De winkel op zich is ook een genot. Alles is mooi gepresenteerd en de etalages zijn altijd prachtig vormgegeven. Geen tijd om de winkel te bezoeken? Dan is daar de JUTKA & RISKA webshop. Deze heeft een iets breder assortiment dan de winkel in Haarlem en makkelijk in gebruik.

Jutka-en-Riska-Haarlem-2

Inspiratieloos? Ook daar hebben de zusjes een oplossing op gevonden; een eigen blog en Facebook. What’s new, moodboards en buzz uit de winkel in combinatie met veel foto’s en weinig tekst. Ideaal voor de vluchtige trendsetter.

Jutka-en-Riska-Haarlem-5

JUTKA & RISKA
Grote Houtstraat 160
2011 SB Haarlem
Tel 023 531 6245
www.jutkaenriska.nl

Openingstijden
Maandag: 10.30 – 19.00 uur
Dinsdag: 10.30 – 19.00 uur
Woensdag: 10.30 – 19.00 uur
Donderdag: 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 10.30 – 19.00 uur
Zaterdag: 10.30 – 19.00 uur
Zondag: elke eerste van de maand 13:00 – 18:00 uur
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké