Kloffie is een eigentijdse fashion, footwear en lifestyle winkel in de Kruisstraat. Het autehntieke pand is een echte eyecather, vooral de gevel. Ga vooral naar binnen, eigenaar Michel zit altijd vol enthousiasme en je gaat hier zeker slagen.

kloffie-haarlem-10

kloffie-haarlem-11

kloffie-haarlem-04

Naast de prachtige originele pui vind je ook in het pand veel bijzonders. Een ondergrondse gangenstelsel van Haarlem is te zien door een stuk glazen doorzichtige vloer. Vermoedelijk loopt dit door heel Haarlem, een leuke extra twist bij Kloffie dus.

kloffie-haarlem-29

kloffie-haarlem-20

kloffie-haarlem-37

Haarlem heeft Michel’s hart helemaal gestolen, en hij die van ons. Deze van origine Zwanenburgse Amsterdammer heeft zich niet alleen met zijn bedrijf in Haarlem gevestigd, maar noemt onze stad ook zijn thuis. Volledig tevreden staat Michel te glunderen in zijn eigen toko. Michel zit al vanaf dag één in de mode en maakt met Kloffie zijn droom waar. Het enthousiasme van de eigenaar is aanstekelijk. Hij heeft een vlotte babbel en toont daarnaast oprecht interesse in zijn klanten. Dat is precies waar het voor hem in deze winkel om draait; “open en eerlijkheid, gezelligheid, mooie producten en passie voor het vak!”

kloffie-haarlem-06

kloffie-haarlem-16

Bij Kloffie kunnen zowel dames als heren terecht voor een mooie outfit, fijne schoenen en accessories om het af te maken! Trendy merken zoals Minimum, Numph, Levi’s, Just Female, Denham, Stussy, Suit en Native Young zijn hier te koop. Ook scoor je hier sneakers of schoenen van bijvoorbeeld Puma, Asics, Vans, Gourmet of Diadora. Om je outfit af te maken zijn er mooie accessoires zoals de sieraden van Taj Amsterdam.

kloffie-haarlem-26

kloffie-haarlem-41

kloffie-haarlem-21

kloffie-haarlem-25

kloffie-haarlem-32

Mag duidelijk zijn: Kloffie is een echte aanwinst voor Haarlem!

Kloffie
Kruisstraat 6
2011 PX Haarlem
www.kloffiehaarlem.nl/
www.facebook.com/kloffie.haarlem
Instagram.com/kloffiehaarlem

Openingstijden
Maandag: 12.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Woensdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Donderdag: 10.00 t/m 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 t/m 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Zondag: 12.00 t/m 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie