Kloffie in de Kruisstraat is pas een paar maanden open, maar boekt nu al enorm succes. Niet alleen voor ons is dit een van onze favoriete shops, Kloffie is nu ook genomineerd voor de award ‘Meest innovatieve winkel van Nederland‘. En deze prijs verdienen ze, dus wij hebben jouw hulp nodig.

Breng hier meteen je stem uit: www.goodbrandz.nl/drea2015

Kloffie-Haarlem-14

Kloffie-Haarlem-12

De Dutch Retail Experience Award (DREA) wordt jaarlijks uitgereikt door modeagent en importeur Goodbrandz vakblad Textilia. De meest innovatieve shop sleept hem in de wacht, en dat is natuurlijk een hele eer. De nominatie alleen al, eigenaar Michel is dan ook super trots. “Wij kunnen het zelf nog steeds niet geloven, en zijn erg trots op deze nominatie. Naast Kloffie zijn nog 14 andere prachtige winkels genomineerd. In dit rijtje staan is al leuk, maar winnen nog leuker natuurlijk!”, zegt Michel.

Kloffie Haarlem personeel

Kloffie-Haarlem-10

Kloffie is sinds oktober geopend en zit in een prachtig pand aan de Kruisstraat 6. De gevel is een echte eyecathcer! Van binnen vind je eigentijdse fashion, footwear en lifestyle. Voor dames en heren. Eigenaar Michel is hier bijna altijd te vinden, inclusief zijn vlotte babbel en oprechte interesse. Dat is waar Kloffie voor staat. Open en eerlijkheid, gezelligheid, mooie producten en passie voor het vak.

Kloffie-Haarlem-16

Kloffie-Haarlem-11

De selectie van nationale en internationale modemerken heeft Kloffie al voor je gemaakt. De items hier zijn niet op elke straathoek verkrijgbaar, origineel en voor ieder wat wils. Naast kleding scoor je hier ook schoenen, cadeautjes of woonaccessoires. Kloffie staat voor ons dus absoluut in het lijstje met de leukste winkels van Haarlem.

Kloffie-Haarlem-15

Kloffie-Haarlem-13

Nu ook nog de leukste winkel van NL! Kloffie verdient het om te winnen, en uiteraard gaan wij voor die winst. We need your help! Hier kan er gestemd worden op Kloffie > www.goodbrandz.nl/drea2015

Stemmen kan tot 28 juni en de winnaar wordt 12 juli bekend gemaakt. Ontzettend bedankt!

Kloffie
Kruisstraat 6
2011 PX Haarlem
www.kloffiehaarlem.nl/
www.facebook.com/kloffie.haarlem
Instagram.com/kloffiehaarlem

Openingstijden
Maandag: 12.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Woensdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Donderdag: 10.00 t/m 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 t/m 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 18.00 uur
Zondag: 12.00 t/m 17.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!