Op Instagram doken ze al overal op: de HUGO Boss tees ‘reversed style’. Mocht je nu geen idee hebben waar ik het over heb; deze mooie unisex shirts van HUGO (in grijs, wit of zwart) worden bedrukt met je eigen naam. En niet gewoon, maar andersom. ‘reversed’ dus. Van 22 t/m 25 november, en van 29 november t/m 2 december kan je bij Hudson’s Bay je eigen tee uitzoeken en meteen live laten bedrukken. Hoe persoonlijk en tof wil je het hebben? En nog leuker: wij mogen iemand van jullie blij maken met zo’n toffe tee. Met natuurlijk jouw naam erop!

KANS MAKEN? Laat hieronder je comment achter, of doe dat op Instagram of Facebook. Onder de reacties kiezen wij een winnaar die zelf live bij Hudson’s Bay een eigen HUGO Reversed tee kan laten maken op de bovengenoemde data.

Bij warenhuis Hudson’s Bay blijven ze ons graag verrassen. Dat doen ze bijvoorbeeld met de ‘STUDIOS’: pop-up events voor unieke collecties of workshops. Nu doen ze dit dus met HUGO. Deze exclusieve actie is tijdelijk en dit keer alleen in Hudson’s Bay Den Bosch en Haarlem. Boffen wij even. Kunnen we allemaal onze eigen tee met naam scoren.

Mocht je via ons niet winnen, dan zijn de tees te koop voor 49,95 per stuk en kun je ze in de STUDIO laten bedrukken. En nu komt het: je ontvangt bij jouw gepersonaliseerde HUGO Reversed tee een voucher t.w.v. 49,95. Het hele aankoopbedrag krijg je dus terug. Dit is weer te besteden aan de hele HUGO BOSS collectie bij Hudson’s Bay (alleen de sales items niet). Win- win dachten wij zo!

De pop-up store in Haarlem is vanaf vandaag open, en wij gingen alvast een kijkje nemen. De derde etage van Hudson’s Bay is omgetoverd in HUGO stijl, en natuurlijk heb ik even mijn eigen tee laten maken. Een zwart exemplaar met ARUAL, reversed voor LAURA. Heel blij mee! Wil je ook zo’n toffe tee? Live bedrukken kan nog t/m 25 november, elke dag van 12.00 tot 19.00 uur. En daarna van 29 november t/m 2 december, ook van 12.00 tot 19.00 uur. Dan kun je ook gelijk gebruik maken van de exclusieve actie waarbij je het hele aankoopbedrag terug krijgt in de vorm van een voucher. Enige wat je dan nog rest: een fotootje op Instagram plaatsen 🙂

Hudson’s Bay X HUGO BOSS pop-up store
Grote Houtstraat 70
2011 SR Haarlem
www.hudsonsbay.nl

Tijden
22 t/m 25 november: 12.00u tot 19:00u
29 november t/m 2 december: 12:00u tot 19:00u

Deze blog is een samenwerking met Hudson’s BayHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké