Een klein beetje Italië in de Gasthuisstraat: dat is Labro. In dit atelier voel je de liefde die eigenaresse Lisa heeft voor Italië en al haar schatten. Woonaccessoires, sieraden, kunst, kleding, fotoboeken en meer. Alles geïmporteerd uit of geïnspireerd op een van de mooiste landen van Europa. Bij Labro vind je spullen van gepassioneerde makers en kleine bedrijven met een verhaal. Daarnaast worden veel van de sieraden met de hand gemaakt in het atelier zelf. Echt iets voor ons, dus we gingen uiteraard even langs!

 

Labro
LabroLabro

 

Waarom Italië

Waarom niet, kun je ook vragen. Italië is een enorm veelzijdig en stijlvol land waar je nooit genoeg van krijgt. Hetzelfde geldt voor de spullen die er te vinden zijn. De Italianen hebben stijl en hechten veel waarde aan kwaliteit en authenticiteit. Meubels, accessoires en sieraden gaan vaak generaties lang mee, omdat ze op een duurzame manier gemaakt worden. Veel aandacht en liefde voor het product, dat is precies wat Lisa ook centraal wil stellen in haar eigen atelier en Labro als merk.

 

Labro Lisa

 

Slow

In de afgelopen jaren heeft het team van Labro een netwerk van leveranciers en creatievelingen opgebouwd vanuit waar de mooiste samenwerkingen (zijn) ontstaan. Net als Labro zijn dit vooral merken en ondernemers die produceren met aandacht. Altijd met de focus op kwaliteit, duurzaamheid en vooral… liefde.

 

 

Assortiment

Voor de stijlvolle Haarlemmer is er bij Labro genoeg te vinden.’Atelier‘ dekt de lading goed, omdat de zaak voelt als een klein museum waar de collectie eens in de zoveel tijd wisselt. Het is een mix van verschillende soorten items. De collectie wordt zorgvuldig samengesteld door Lisa zelf en is is afhankelijk van wat zij tegenkomt en welke mooie samenwerkingen ze opzet. In het atelier zelf worden daarnaast dus sieraden gemaakt, met de hand.

 

 Labro

 

Naast sieraden, ben je bij Labro ook op het juiste adres voor bijvoorbeeld mooie boeken over Italië of van Italiaanse maak, vintage vazen en accessoires, kleding van mooie stoffen, gehaakte tassen en meer. Ook veel mooie cadeaus, voor als je daar naar op zoek bent. Alles met een verhaal.

 

Labro

 

Resellers

Het merk Labro, dat ook online enorm groeit, is inmiddels op veel verschillende plekken te vinden. Natuurlijk in het atelier in Haarlem, maar ook in verschillende kleinschalige (concept)stores in Nederland en zelfs in het buitenland. Wij zijn dus niet de enige fans!

 

 

Ben je binnenkort in de stad, loop dan zeker even langs deze toffe, stijlvolle zaak. De Gasthuisstraat grenst aan de Botermarkt, dus je bent er zo. Wie weet vind je hier je nieuwste schat!

 

 

Contact

Atelier Labro
Gasthuisstraat 15
2011 XP, Haarlem
labro.shop

facebook.com/labro.shop
instagram.com/labro.shop

 

Openingstijden

Maandag, op afspraak
Dinsdag, op afspraak
Woensdag, op afspraak
Donderdag, 11.00 – 17.00
Vrijdag, 11.00 – 17.00
Zaterdag, 11.00 – 17.00
Zondag, op afspraak

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké