Mannen, Haarlem denkt zeker ook aan jullie. De nieuwe winkel Les Deux Frères in de Kruisstraat is helemaal voor de man. Na twee succesvolle filialen in Amsterdam nu ook in onze stad. Van kleding tot accessoires. Van stoer tot netjes. Voor jong en oud. Je vindt het er allemaal. Daar worden mannen blij van, lekker alles in één.

Les-Deux-Freres-Haarlem-2

Les-Deux-Freres-Haarlem-5

Eigenaren van Les Deux Frères zijn broers Matthieu en Alain. Juist, vandaar ook de Franse naam van de winkel, vertaald ‘de twee broers’. Nog maar 1,5 jaar geleden startten zij met Les Deux Frères op de Rozengracht en kort daarna opende de winkel in de Negen Straatjes. Hun missie is het winkelen terugbrengen naar hoe het was, persoonlijk en met stand van zaken. “Verkopen is een ambacht”, zegt Matthieu. “Winkelen is geen moetje, ook niet voor de man. Bij ons ben je in één winkel klaar en laten wij het voelen als thuiskomen. De koffie staat klaar, en er is altijd persoonlijke aandacht.”

Les-Deux-Freres-Haarlem-10

Het assortiment is breed, en de winkel voelt inderdaad als thuiskomen. Mooi warm ingericht en verrassend ruim. Alles bij Les Deux Frères kiezen de broers op gevoel. “Wij hebben ieder een eigen stijl en kopen veel unieke items in, het grootste deel is nergens anders te koop”, vertelt Alain. De collectie gaat dan ook van tenue de ville naar jeans en t-shirts. De betaalbare kwaliteitsmerken komen uit heel Europa. Omdat de broers altijd weer nieuwe items scoren is er continue wat nieuws te vinden in deze shop.

Les-Deux-Freres-Haarlem-9

Les-Deux-Freres-Haarlem-8

Bij een outfit horen accessoires, en die zijn hier volop. Happy Socks, boxershorts van Bread&Boxers, riemen van Andersons Belts, schoenen van o.a. Bernardo M42, Greve, Piola en TOMS. Maar ook zonnebrillen van VanHout, manchetknopen en hippe iPhone-cases. Zo kun je voor de dag komen.

Les-Deux-Freres-Haarlem-3

Les-Deux-Freres-Haarlem-4

De nieuwe winkel in Haarlem is meteen de grootste van de drie filialen van Les Deux Frères. Boffen wij even. De ruimte kwam vrij via familie en dit konden Alain en Matthieu niet laten schieten. “Onze winkel past perfect bij Haarlem, dus deze kans konden wij net laten schieten.” Daar zijn wij blij om, want in Amsterdam is het al een groot succes. Kan niet missen dus, een mooie aanwinst voor Haarlem!

Les-Deux-Freres-Haarlem-7

Les-Deux-Freres-Haarlem-1

Les Deux Frères
Kruisstraat 37
2011 PW Haarlem
020 846 46 13
www.lesdeuxfreres.nl
www.facebook.com/LesDeuxFreresAmsterdam

Openingstijden
Maandag 12:00 – 18:30
Dinsdag – Vrijdag 10:30 – 18:30
Zaterdag 10:30 – 17:00
Zondag 12:00 – 17:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké