Mannen, wij weten dat shoppen voor jullie vaak een moetje is. Dat geslenter en eeuwige geshop hoeft niet zo. Een lijst met de leukste winkels waar je veel kan scoren, en dus weer maanden vooruit kan, is dan fijn. Hier zijn ze: de leukste shops voor mannen in Haarlem!

leukste-winkels-mannen-haarlem

Kloffie
Vanaf het station stuit je zo op deze shop in de Kruisstraat met eigentijdse fashion. Voor mannen en vrouwen, en ook nog eens de meest innovatieve winkel van 2015. Kleding, footwear en lifestyle. Eigenaar Michel en zijn team staan voor je klaar.
Kruisstraat 6, Haarlem – Meer over Kloffie >

kloffie-haarlem-21

Les Deux Frères
Naast twee succesvolle filialen in Amsterdam zit deze lifestyleshop voor mannen sinds 2015 ook in Haarlem. Lekker alles in één. Van kleding tot accessoires. Van stoer tot netjes. Voor jong en oud. Je vindt het er allemaal.
Kruisstraat 37, Haarlem – Meer over Les Deux Frères >

Les-Deux-Freres-Haarlem-2

Number Nine
Met inmiddels 2 winkels in Haarlem kunnen wij Number Nine een daverend succes noemen. Met kleding, sneakers, zonnebrillen, horloges en meer! De winkel in de Kruisstraat verkoopt ook lifestyle producten.
Kleine Houtstraat 9 (sneakershop aan de overkant), Haarlem – Meer over Number Nine Kleine Houtstraat >
Kruisstraat 34-36, Haarlem – Meer over Number Nine Kruisstraat >

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-7

Ligtblauw
Alles onder één dak, van schoenen tot kleding en accessoires, casual en nette kleding, en ook nog eens goede merken zoals Boss Orange, Boss Green, Filippa K en Armani.
Anegang 29, Haarlem – Meer over Ligtblauw >

Meent
Meent is een ruime en stoere shop. De kleding varieert van casual chique tot stoer denim. Er is ook een leestafel met koffie en styling adviseurs. Zo’n shop waar je in 1x klaar bent. Handig!
Anegang 27A, Haarlem – Meer over Meent >

meent-haarlem

Zonen
Deze shop is helemaal voor de man. Trendy merken als Drykorn, Selected Homme, Zumo, en Solid. De sympathieke eigenaar helpt je graag.
Grote Houtstraat 151, Haarlem – Meer over Zonen >

zonen-haarlem

Crème Fresh
De grootste men-only store van Nederland. En die vind je in Haarlem. Groot betekent ook veel merken, meer dan 40. Van Superdry tot Scotch & Soda en Diesel.
Grote Houtstraat 139, Haarlem – Meer over Crème Fresh >

Revert 95
Een walhalla voor skate- en snowboardliefhebbers. In deze boardshop vind je merken als Vans, Oakley en Obey. Ook veel kleinere Europese merken. Allemaal kwalitatief hoogstaand en eerlijk geproduceerd.
Kleine Houtstraat 30, Haarlem – Meer Revert 95 >

Revert Haarlem

The Wardrobe
Mooie winkel in de Warmoesstraat met de betere hippe merken zoals Filling Pieces, ETQ., Kenzo en Neil Barrett. Ideaal voor de druk bezette man die op zoek is naar nieuwe kleding en extra service.
Warmoesstraat 14, Haarlem – Meer Wardrobe >

the-wardrobe-haarlem

Lumière
Boetiek voor man en vrouw met veel Scandinavische merken zoals ADPT, Pleasant, Native Youth. Unieke items en fijne basics.
Gierstraat 20, Haarlem – Meer Lumière >

Lumiere-Haarlem-6292

Scotch & Soda
Het Amsterdamse merk Scotch & Soda is met meer dan 150 winkels een succes te noemen. De Haarlemse variant vinden wij extra fijn. Het statige pand is namelijk een feest op zich. De collectie is altijd een verrassende mix van stoffen, geïnspireerd op oude klassiekers en hedendaagse culturen.
Kruisstraat 45, Haarlem – Meer Scotch & Soda >

Scotch Soda Haarlem

Drifter
Mooie, relaxte winkel op de hoek van de Gierstraat en de Botermarkt, met een goede selectie aan duurzame en kwalitatieve kledingmerken, accessoires en fijne lifestyle producten. De kwaliteit hier is top, en de koffie heerijk.
Meer Drifter >

Suit Supply
Ook deze winkel is niet alleen in Haarlem een begrip. Suit Supply zit zelfs in diverse landen. Ideaal voor de man die goed voor de dag wil komen, en je vindt hier – zoals de naam al zegt – pakken in alle soorten en maten.
Zijlstraat 70-74, Haarlem – Meer Suit Supply >

suit-supply

MEER SHOPTIPS? Wij hebben ook deze lijstjes voor je!
Top 10 shops voor de vrouw >
Leukste winkels voor je huis >
Onze favoriete kinderwinkels >
Leukste cadeaushops >
Conceptstores in Haarlem >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!