Van een mooie bank tot een toffe vaas of cactus. Het centrum van Haarlem heeft mooie woonwinkels waar voor elk interieur iets te vinden is. Wij hebben de leukste winkels waar jij en je huis blij van worden op een rijtje gezet.

Pand 10
Deze Scandinavische interieur met merken als Hay, Bloomingville, Ferm Living en Fatboy zit in een prachtig pand aan de Gedempte Oude Gracht. Met meerdere ruimtes vol meubels en accessoires. Vernieuwend en verrassend. In dit ‘van Duivenboden’ pand ook een leuke lunchroom en sportwinkel. Een bezoekje zeker waard!
Meer over Pand 10 >

Pand-10-Haarlem-9

Home Stock
Ooit begonnen als pop-up, maar deze winkel is omarmd in Haarlem en groter dan ooit. Vol meubels, accessoires en hebbedingen. Allemaal even bijzonder, met lef en van deze tijd. Een mix van bekende merken en tweedehands items. Continue vernieuwd. Leuke prijzen, veel buitenkansjes!
Meer over Home Stock >

My Deer’s
Bij deze knusse winkel in de Schagchelstraat is alles op elkaar afgestemd: veel houttinten en planten. Eigenaresse Maaike Koster is succesvol grafisch ontwerper en interieur designer. Ze maakt eigen producten zoals geweldige afbeeldingen van planten. Hier word je interieur altijd vrolijk van, ook ideaal voor cadeaus.
Meer My Deer’s >

Atelier 8
Deze woonwinkel zit in een oude timmerwerkplaats en barst van moois voor je huis, leuke cadeaus en hebbedingen. De stoere spullen zijn van merken zoals House Doctor, Snurk beddengoed, Peshs hamamdoeken, vtwonen en Frama lampen. Mooi zijn ook de zelfgemaakte items door eigenaresse Jacqueline zoals houten planken aan leren banden.
Meer over Atelier 8 >

Atelier-8-Haarlem-16

DPRTMNT
In dit ‘wonderwarenhuis’ vind je kunst en wonen bij elkaar. Klein van buiten, verrassend groot van binnen. Met woonproducten van over de hele wereld. Veel duurzaam, ecologisch en verantwoord. De moeite waard om hier even over de drempel te stappen!
Meer over DPRTMNT >

DPRMT-Haarlem-5

By Dennis
Dennis heeft in de Koningsstraat een prachtige woonwinkel. De eigentijdse winkel in mooi oud pand shopt lekker weg. Met bijvoorbeeld houten krukken, glazen vazen, banken en textiel.
Meer over By Dennis >

By-Dennis-Living-1

Sissy-Boy flagshipstore
Haarlem is gezegend met een echte ‘flagshipstore van Sissy-Boy. Je kunt hier lunchen en koffie drinken, maar ook shoppen. Voor jezelf en voor je huis. De collectie Sissy-Boy homeland is altijd weer een feest.
Meer over Sissy-Boy Flagshipstore >

Jansje
De wereld van Jansje mag je niet missen tijdens het winkelen in Haarlem. Naast leuks voor je huis barst deze winkel van originele cadeaus en hebbedingen. De beschilderde olieblikken zijn onze favoriet. Veel duurzaam en van over de hele wereld. In de winkel werken mensen met een beperking, betrokken en vol enthousiasme.
Meer over Jansje >

olieblikken-jansje

Homestore
Met een oppervlakte van 400m2 shop je hier werkelijk alles voor je huis. Een ruim assortiment banken, stoelen, fauteuils, tafels, kasten en lampen in veel stijlen. Eigenaar Silvester denkt graag met je mee, er worden zelfs complete moodboards gemaakt.
Meer over Homestore >

Homestore-Haarlem-10

Dille & Kamille
Deze shop zit hier al jaren. In 2016 compleet vernieuwd en een stuk groter. Dille en Kamille blinkt uit in natuurlijke eenvoud. Met voor in huis alles om mee te koken, leuks voor op tafel, decoratie, spul voor de badkamer en tuinspullen. En dan vergeten wij nog de keukeninrichting zoals thee, koffie, kruiden en andere smaakmakers.
Meer over Dille & Kamille >

Dille-en-Kamille-Haarlem-7

Ekster & Jay
Een interieur en design winkel vol unieke en originele eyecathers. Klein meubel en accessoires. Bij Ekster & Jay veel Scandinavische merken, maar ook genoeg Nederlandse en andere Europese ontwerpers. Het motto hier is ‘goed design kent geen grenzen’.

Ekster-Jay-Haarlem-7

MEER SHOPTIPS? Wij hebben ook deze lijstjes voor je!
De leukste winkels in Haarlem >
Onze favoriete kinderwinkels >
Leukste cadeaushops >
Conceptstores in Haarlem >Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!