Vergeet alles wat je weet over winkels: bij de LOCO Fabriek doen ze het anders. Geen vaste indeling, bakken vol LEGO aan de muur, een ballenbak in de hoek… Deze conceptstore (of experience store) aan de Zijlstraat is een vrolijke explosie van kleuren waar niets moet en alles mag. Naast kinderspeelgoed en bijzondere cadeaus, verkopen ze ook seizoensproducten die passen bij de tijd van het jaar. Momenteel is een deel van de winkel bijvoorbeeld omgetoverd tot een Peppernuts store. Maar de LOCO Fabriek organiseert ook (LEGO) kinderfeestjes en er zit zelfs een kapper bij in. Onder de indruk? Wij nemen je mee!

 

LOCO Fabriek Haarlem

 

Toffe thema’s

Om de zoveel tijd krijgt deze experience store een make-over en wordt de winkel ondergedompeld in een ander thema. Denk aan tulpen in januari, liefdevolle cadeaus in februari, paaseitjes in april en natuurlijk pepernoten met Sinterklaas. Ze maken er iedere maand een feestje van en toveren hun hele pand om. Bij de LOCO Fabriek wordt nooit klein gedacht. Gek, gekker, gekst is hier de spirit. Geen emmertje tulpen dus, maar het liefst een hele tulpenpluktuin!

Loco cadeaus

Originele cadeautjes vinden is altijd een uitdaging. Daarom zit je goed bij de LOCO Fabriek, want hier denken ze graag out of the box. Voor kids hebben ze het leukste speelgoed, voor volwassenen alles van handgemaakte kaarsen tot biologische limonade, en van Haarlemse hagelslag tot kleding van lokale makers. Cadeaus die je niet zo snel ergens anders tegenkomt dus!

 

LOCO Fabriek LOCO ConceptsLego feestje Haarlem

 

Let’s go LEGO

In de Brick Kids ruimte achterin de LOCO Fabriek worden de gezelligste kinderfeestjes gehouden. Boek een partijtje en laat de kinderen bouwen als echte LEGO-masters. Het team van LOCO geeft inspirerende voorbeelden, laat de kids zelf dingen verzinnen of houdt een spannende battle. De mooiste creaties krijgen natuurlijk een goede plek in de Fabriek. Er zijn verschillende feestjes, voor verschillende leeftijden. Alle mogelijkheden vind je hier >

 

Lego feestje Haarlem

 

In de schoolvakanties organiseert LOCO Fabriek soms ook LEGO-workshops. Super laagdrempelig en voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar echt een leuke besteding van de middag. Met onbeperkt limonade, een zakje chips/popcorn en een lekkernij van chocolade-LEGO voor wat extra energie. En natuurlijk gaan ze naar huis met een cadeautje en een Brick Kids Diploma!

 

Lego feestje Haarlem

 

Kapper

Bij de professionele LOCO kapper kan iedereen van 1 t/m 99 jaar (of zelfs 100) terecht voor een opknapbeurt. De kappers knippen ieder kapsel, van lekker gewoon tot helemaal LOCO, en werken samen met ondernemers uit de binnenstad op het gebied van producten zoals wax, gel etc. Je knipbeurt is altijd inclusief een drankje en wat lekkers, een verrassing (voor alle leeftijden) en een onvergetelijke ervaring.

 

LOCO Fabriek kapper Haarlem

 

LOCO Concepts

De LOCO Fabriek is een concept van LOCO Concepts, het evenementenbureau dat verantwoordelijk is voor vele verrassende acties en concepten binnen en buiten de stad. Met hun jarenlange ervaring in de evenementenbranche en kinderfeestjes werd het tijd voor een eigen Fabriek. Hier brouwen ze al hun te gekke ideeën en bundelen deze tot een sprankelend geheel. LOCO Concepts is opgericht door Chantal Bakhuis, drijvende kracht achter het Natuur Speeleiland Haarlem.

 

LOCO Fabriek LOCO Concepts

 

Deze knettergekke fabriek is dus een fijne plek voor jong en oud, geschikt voor iedereen die even niet binnen de lijntjes wil kleuren en binnen de hokjes wil denken. Loop gauw eens binnen!

 

Contact

LOCO Fabriek
Zijlstraat 54
2011 TP, Haarlem
loco-fabriek.nl

facebook.com/locofabriek
instagram.com/loco_fabriek

 

Openingstijden

Maandag, gesloten
Dinsdag, gesloten
Woensdag, 10.00 – 17.00
Donderdag, 10.00 – 17.00
Vrijdag, 10.00 – 17.00
Zaterdag, 10.00 – 17.00
Zondag, 12.00 – 17.00

 

Deze blog is gemaakt in samenwerking met de LOCO Fabriek.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie