Op zoek naar andere of nieuwe kledingmerken? Dan is Lumière in de Gierstraat een echte aanrader. Bij Lumière verkopen ze zowel heren- als dameskleding. Samen met je lief shoppen dus!

Lumiere-Haarlem-6292

Trotse eigenaar Mounir vertelt dat hij vorig jaar het idee kreeg voor een eigen kledingzaak en dat hij het ‘gewoon’ gedaan heeft. Hij is heel blij met hoe de winkel is geworden. Mounir heeft een media achtergrond, met liefde voor theater en film. Toen het idee voor de kledingzaak steeds concreter werd, waren de naam en inrichting van de winkel snel bedacht. Mounir betekent namelijk schitterend in het Arabisch en Lumière is licht in het Frans, tevens de uitvinder van de bioscoop/film. En dat zie je dus terug in de winkel.

Lumiere-Haarlem-6262

Lumiere-Haarlem-6323

Lumiere-Haarlem-6284

In het frisse, opgeknapte pand hangen foto’s uit films, staan er 2 bioscoopstoelen en een mooie grote lamp in de etalage. Heel passend dus. Hoewel overal over na is gedacht, hangt er in de winkel een heel relaxte vibe. Je voelt je snel op je gemak; Mounir heeft een nuchtere en rustige benadering. En koffie!

Lumiere-Haarlem-6280

Lumiere-Haarlem-6325

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie kledingmerken! Veelal uit Scandinavië. W.A.C., ADPT, Pleasant, Native Youth (Brits) en meer… Wat leuk is voor de ladies: Returning Seasons; kleding ontworpen door Michelle Hoek uit Haarlem, bestaande uit unieke items. Van elk stuk zijn er maar één of twee gemaakt. Prachtig! Verder fijne basics zoals een goede jeans of mooie blouse. Als je hier binnenstapt wil je alles hebben! En dat dus voor man&vrouw.

Lumiere-Haarlem-6283

Lumiere-Haarlem-6294

Lumière
Gierstraat 20
2011 GD Haarlem


Tel 023-5317080


www.facebook.com/lumiere.haarlem

Fotocredits: Stephanie van der HeijdenHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké