Goed nieuws voor de fashionliefhebbers onder ons: COS is open! De kledingwinkel voor mannen en vrouwen zit op meerdere plekken in het land, en nu dus ook in Haarlem, in de Bartiljorisstraat. Bij COS scoor je mooie basic kledingstukken van goede kwaliteit.

COS is onderdeel van de H&M groep en staat voor Collection of Style. Het stijlvolle zusje van H&M dus. De kleding is elegant en rustig. Ideaal om mooie basics te scoren voor overdag, op kantoor of juist voor de avond. De kwaliteit is wat beter en de prijs iets hoger dan de H&M.

Wat ons opvalt in de winkel is de ruimte en rust. Kleding hangt op kleur en tussen de rekken kun je makkelijk lopen. Het kleurgebruik is rustig, maar er zijn een paar uitschieters zoals felgeel of rood. Ook in de vormen zie je dat terug: basic maar soms net even een andere twist. Naast een mooie black dress, pantalons, goede t-shirts, spijkerbroeken of dunne truien vind je hier ook accessoires en schoenen. Tassen bijvoorbeeld, oorbellen om de outfit mee af te maken of leuke instappers.

COS Stores
Barteljorisstraat 13
2011 RA Haarlem
www.cosstores.com

Openingstijden
Maandag 12:00 – 18:00
Dinsdag & woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag & zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 12:00 – 17:00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké