Een winkel waarin alles op elkaar afgestemd lijkt te zijn, of in ieder geval elkaar naadloos aan lijkt te vullen. Sinds 20 oktober is er in één van de zogenoemde ‘Gouden Straatjes’ van Haarlem, My Deer’s geopend. In de Schagchelstraat is de voormalige platenzaak volledig omgetovert naar een frisse en lichte winkel, met botanische accenten. 

my-deer-art-shop-haarlem-03

my-deer-art-shop-haarlem-11

my-deer-art-shop-haarlem-02

Deze lifestyle en interieur winkel heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment met kunst, planten, design, sieraden, keramiek, boeken en interieur- en lifestyleproducten. Alles van een hoogwaardige kwaliteit, mooi vormgegeven en van eerlijke merken. Gemaakt door mensen met een passie voor wat ze doen. Ieder item heeft zijn eigen unieke verhaal.

my-deer-art-shop-haarlem-01

my-deer-art-shop-haarlem-04

Eigenaresse Maaike Koster is succesvol grafisch ontwerper en interieur designer. Ze maakt eigen producten en runt webshop My Deer Art Shop. Nieuw is dus nu de winkel in Haarlem, waar Maaike een thuisgevoel wil creëren vol planten en mooie producten. Voor je eigen huis, maar ook ideaal als cadeau. My Deer’s fungeert ook als inspiratiebron, om uiteindelijk je eigen creativiteit te prikkelen. De planten voor binnen en buiten bij My Deer’s worden grotendeels eigenhandig gekweekt door de moeder van Maaike. Achterin de winkel een prachtig werkblad waar Maaike zelf ‘live’ haar gelimiteerde prints maakt (en die wil je aan de muur, dat is zeker). De beleving staat in deze winkel voorop! 

my-deer-art-shop-haarlem-12

my-deer-art-shop-haarlem-06

my-deer-art-shop-haarlem-07

Naast de complete My Deer Art Shop collectie, vind je hier een selectie van bijzondere en exclusieve merken. Zo voeren zij een aantal merken die nog nergens verkocht worden in Nederland; zoals bijvoorbeeld Master & Master een Designers Duo uit Tsjechië, met prachtige tafelpoten/schragen en subtiele kastjes. Ook vind je er handgeweven linnen theedoeken en tafelkleden van de Deense Karin Carlander. Daarnaast verkopen ze merken als Marshall (super toffe geluidsboxen), de bijna complete verzorgingslijn van Marie-Stella-Maris, Nicolas Vahé, handgemaakte knuffels van het Franse merk Main Sauvage, prachtige handgeknoopte berbers en wollen dekens uit Marokko maar ook wat Nederlandse ontwerpers, sieraden van Eva Schreuder, agenda en schriftjes van Els & Nel, leren tassen en portemonnees van (het Haarlemse) Puc.

my-deer-art-shop-haarlem-08

my-deer-art-shop-haarlem-10

My Deer’s
Schagchelstraat 12
2011 HX Haarlem
Mydeerartshop.nl
Facebook.com/mydeerartshop
Instagram.com/mydeersstore

Openingstijden
Ma t/m di: open op afspraak
Wo t/m vr: 10.00 t/m 18.00
Za: 10.00 t/m 17.00
Zo: gesloten

Fotocredits: Stephanie van der Heijden

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie