In een mooi pandje in de Barteljorisstraat zit sinds kort de My Jewellery Boutique. Het kan bijna niet anders dan dat je dit merk ken, ze zijn namelijk ontzettend populair. Wij snappen waarom, alle items hier wil je gewoon hebben. De webshop loopt al jaren als een tierelier, en nu is het merk ook verschillende winkels aan het openen. De shops zijn prachtig, en ja, de winkel in Haarlem ook!

My Jewellery ken ik voornamelijk van de horloges en mooie sieraden. Trendy en goed te betalen. Inmiddels is er veel meer bijgekomen: kleding, tassen, sjaals, haaraccessoires, zonnebrillen, schoenen en meer. Met fijne leopard printjes bijvoorbeeld. Super fijn dat wij dit moois in de winkel in ‘het echt’ kunnen bewonderen. Toch een handige aanvulling op de webshop.

De shop ziet eruit om door een ringetje te halen: neon letters aan de muur, veel zwart en hout, mooie paskamers en natuurlijk het mooie assortiment. De boutique is ook meteen een servicepunt. Je kunt vanuit hier online bestellen zonder verzendkosten (handig als iets niet op voorraad is in de winkel bijvoorbeeld), en retourneren.

My Jewellery Boutique
Barteljorisstraat 6
2011 RB Haarlem
my-jewellery.comHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké