Na winkels over de hele wereld te hebben geopend, is Bolia nu ook in Haarlem neergestreken. Een interieurwinkel vol Scandinavisch design aan de Barteljorisstraat. Het grote pand, waar voorheen Prénatal zat, is van voor tot achter én op de eerste verdieping omgetoverd tot een mooie, ruime showroom. Stap een prachtige wereld binnen waar de designs rustig staan te pronken in o zo sfeervolle hoekjes gestyled met planten, lampen en accessoires. Raak geïnspireerd en droom weg om je woondromen uit te laten komen… 

 

 

Van banken, fauteuils en boekenkasten voor in de woonkamer tot stoelen, lampen en barmeubels voor in de eetkamer. Van slaapbanken en kamerschermen in de slaapkamer tot bureaus en spiegels voor in de hal of (home)kantoor. Er is ook een collectie voor buiten en je vindt er de mooiste keukenaccessoires en het mooiste keukengerei. Allemaal ontworpen om mooie, rustige en luxe ruimtes te creëren. De designs voor elke ruimte in huis hebben een gemene deler: de natuur is de grootste inspiratiebron. Dat zie je terug in de materialen. Elegante vormen en de diepe, warme maar ook frisse kleuren.

 

 

Het begon allemaal 20 jaar geleden in Denemarken, maar nu ontwerpen ontwerpers van over de hele wereld voor Bolia de mooiste designs en delen zij dezelfde passie voor Scandinavisch design, natuurlijke materialen en mooie, duurzame creaties. 

 

 

Dat duurzaamheid belangrijk is in de designfilosofie van Bolia blijkt uit de Recover bank. Een bank compleet gemaakt van gerecyclede materialen en die vrijwel een eeuwigheid meegaat. Opgebouwd uit modules die je op allerlei manieren met elkaar kunt combineren, telkens weer op een andere manier. Creatief, milieuvriendelijk en… wat een schoonheid. 

 

 

Achterin de Haarlemse winkel hangen alle stoffen uit. Vraag vooral om advies, want de ene stof staat gewoon mooier bij een type bank dan de andere stof. Je kunt elk designartikel krijgen zoals jij het wilt, door te kiezen voor je favoriete model met de perfecte afmetingen. Gemaakt van het duurzame materiaal dat jij wilt, met de mooiste stof en kleur. 

 

 

Contact

Bolia
Barteljorisstraat 12
2011 RB, Haarlem
+31 208086996
design.bolia.com

www.facebook.com/Boliacom
instagram.com/boliacom

 

Openingstijden

Maandag tot en met woensdag 10.00 tot 19.00 uur, donderdag 10.00 tot 21.00 uur, vrijdag 10.00 tot 19.00 uur, zaterdag 10.00 tot 18.00 uur en zondag 11.00 tot 18.00 uur.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké