Begin mei opende Nanne van de Leer de eerste Lief Leven winkel in de Kleine Houtstraat. Na vijftien jaar bloggen en dichten is Lief Leven uitgegroeid tot een miljoenenplatform. Na het openen van een succesvolle webshop kon de volgende stap natuurlijk niet uitblijven. In Nanne’s Lief Leven winkel vind je veel leuks: cadeaus, posters, kaarten, notitieboeken, sierraden, woonaccessoires en lekkere kleding voor thuis. Daarnaast moet de winkel ook een ontmoetingsplek worden. Klinkt goed! Wij wilden meer weten over de liefste winkel van Haarlem.

Na online hard te zijn gegroeid, voelde Nanne dat het tijd was voor échte verbinding. Elkaar ontmoeten en samen een positieve impact op de wereld maken, dat is waar Lief Leven op gericht is. De winkel moet een plek worden van iedereen samen, waar je groeisessies kunt volgen, mee kunt doen aan kledingruilen of kunt yogaën. Haarlem was volgens Nanne de ultieme stad om zo’n plek te openen. “De sfeervolle binnenstad waarin het nog echt leeft… we voelen ons hier thuis,” zegt Nanne, die sinds een jaar ook in Haarlem woont.

‘Lief Leven staat voor lief zijn voor jezelf, anderen en de wereld,’ staat er op de website. Dat betekent dat Lief Leven aandacht besteedt aan de herkomst van hun producten. De producten zijn zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Zo gebruiken ze FSC papier, organisch katoen en biologische inkt. Dat is dus duurzaam shoppen!

Neem gauw eens een kijkje in deze leuke winkel. Wij zijn in ieder geval al fan!

Adres

Kleine Houtstraat 35
2011 DE, Haarlem
+31 6 – 48 26 13 88
info@liefleven.com
liefleven.com

www.facebook.com/liefleven
www.instagram.com/liefleven

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké