Wij Haarlemmers zijn gek op Number Nine. Deze winkel is dan ook al jaren een daverend succes. Na de stoere kledingwinkel en een aparte sneakershop Size 9 in de Kleine Houtstraat is nu de nieuwe lifestylestore in de Kruisstraat geopend. Het kan niet op!

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-2

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-4

In deze nieuwe lifestylestore naast mooie kledingmerken ook loungewear, accessoires voor in huis en meubels. Van koffiekoppen tot gebreide dekens en boeken. Zoals wij van Number Nine gewend zijn allemaal met zorg uitgekozen. Vernieuwend en fris, met merken van over de hele wereld. De kleding is overigens voor mannen en vrouwen, hier kun je dus samen shoppen!

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-7

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-3

De nieuwe shop is flink onder handen genomen, met prachtig resultaat. Het pand is groot en fris. Prima struinen hier! De service, collectie en prijs staan voorop. Het personeel staat hier altijd voor je klaar om je vriendelijk te helpen. Zo scoor je net even dat andere unieke item.

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-5

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-6

Number Nine begon ooit in Haarlem, maar zit inmiddels ook in grote steden als Amsterdam, Utrecht en Alkmaar. In de plek van haar roots Haarlem nu dus alweer 3 winkels. Zijn wij alleen maar blij mee!

Number-Nine-Lifestylestore-Haarlem-1

Number Nine Lifestylestore
Kruisstraat 34-36
2011 PZ Haarlem
Tel 023 534 4093
www.numbernine.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie