Is het alweer die tijd van het jaar? Zeker weten! De tijd gaat snel, maar dat heeft ook voordelen: deze typisch Nederlandse lekkernijen zijn namelijk weer verkrijgbaar. Bij Peppernuts in de Grote Houtstraat vind je pepernoten in allerlei bijzondere smaken, stuk voor stuk een explosie aan smaak. Er zijn bekende varianten met bijvoorbeeld chocolade, maar ook bijzondere pepernoten met smaken van appeltaart, crème brûlée of lemon cheesecake. Smullen!

 

 

De winkel van Peppernuts is net open en het loopt nu al storm. Logisch, want voor je het weet is hij weer weg. Deze pop-up store is aan het eind van het jaar helaas weer verdwenen.

 

 

Trek in iets anders? Dan heeft Peppernuts ook nog wat andere lekkernijen in de aanbieding. Naast bijvoorbeeld taaitaai en speculaaskoekjes, verkopen ze hier ook allerlei producten waar kruidnoten in zijn verwerkt. Van kruidnotenbier tot kruidnotenfudge en van kruidnootjes voor op brood tot kruidnootjespindakaas.

 

 

Met meer dan 50 verschillende smaken zit er altijd wel iets lekkers voor je bij. Daarnaast is het ook heel leuk om wat gekke pepernoten of pepernootproducten als cadeautje mee te nemen!

 

 

Winkelmanager Lindsey helpt je graag met het uitzoeken van de perfecte pepernootsmaak. Ga je voor limoncello, toffee crunch of toch zure mat?

 

 

Contact

Peppernuts Haarlem
Grote Houtstraat 24
2011 SN, Haarlem
peppernutsholland.nl

instagram.com/peppernutsholland
facebook.com/Peppernuts-Holland

 

Openingstijden

Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag 11.00 – 18.00 uur
Woensdag 11.00 – 18.00 uur
Donderdag 11.00 – 21.00 uur
Vrijdag 11.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké