In de Kleine Houtstraat zit sinds kort de By Nouck brandstore. Een luxe sieradenmerk, maar wel betaalbaar. Voor eigenaresse Anouck was het maken van sieraden van jongs af aan al een passie en creatieve uitlaatklep. Door haar vele reizen en jarenlange ervaring als styliste wist ze precies wat ze wilde uitstralen met haar eigen sieradenlijn. Het werd een on trend sieradenmerk. Alles is handgemaakt en mag vooral gemixt en gematcht worden!

By Nouck is twee jaar geleden gestart en sindsdien te vinden op verschillende verkooppunten in Haarlem. Zoals bij OU Boutique. Na een snelle start en de komst van een webshop werd het tijd om uit te breiden. Een mooi pandje in de Kleine Houtstraat bleek de juiste match voor de eigen winkel van By Nouck. Bij de inrichting stond een fijne sfeer en luxe uitstraling voorop. Dat is prima gelukt! Voorin het pand is de brandstore gevestigd, en achterin het atelier. Hier worden de sieraden handgemaakt door het By Nouck team. In de winkel worden de sieraden mooi gepresenteerd, tegen een achtergrond van wit, goud en groene bladeren.

De nieuwe winkel maakt het mogelijk om eens door de collectie te snuffelen, sieraden ter plekke te customizen en mixen & matchen. Wanneer je er niet uitkomt, en die kans bestaat want de keuze is reuze, voorzien de meiden in de winkel je graag van persoonlijk advies. Zo stap je de winkel uit met een personalized set oorbellen of kettinkje, gewoon voor jezelf, of als cadeau.

Het mixen en matchen van verschillende sieraden is sinds de komst van het merk een ware trend geworden. Juist om die reden weten klanten By Nouck te vinden. Het zelf uitkiezen van de juiste ketting met een mooie bedel, nieuwe combinaties maken en sieraden personalizen. Dat is het idee achter By Nouck, je kunt het naar eigen smaak en persoonlijkheid samenstellen. Ook leuk: de sieraden kunnen per set of per stuk gedragen worden. Leuk bij bijvoorbeeld een oorbel.

De klanten van By Nouck zijn vrouwen van elke leeftijd, want de sieraden zijn voor elk type geschikt. “By Nouck sieraden zijn gemaakt voor vrouwen die zelf kiezen wat bij ze past, en een persoonlijke touch aan hun uitstraling willen geven.”

Twee keer per jaar wordt er een hoofdcollectie uitgebracht, maar elke twee weken worden er nieuwe items toegevoegd aan de collectie. “Wanneer ik iets nieuws bedenk, maak ik het. We bieden regelmatig nieuwe dingen aan. Hierdoor durven klanten soms uit de comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen.” Reden genoeg om eens binnen te stappen bij deze nieuwe shop in Haarlem!

By Nouck
Kleine Houtstraat 15
2011 DD, Haarlem

www.bynouck.com
www.facebook.com/bynouck
www.instagram.com/bynouck_jewelry

Openingstijden
Maandag, dinsdag, woensdag 10.00 to 18.00 uur
Donderdag 10.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!