De allereerste alcoholvrije slijterij van Nederland en dat in onze eigen mooie stad: op 9 juli opende Wim Broekema en zijn team de deuren van NIX & NIX voor het grote publiek. Je vindt de slijterij op een A-locatie in de Grote Houtstraat, tegenover de Esprit en naast de Blokker. In de webshop kon je al eerder terecht, maar nu is het ook mogelijk om je laten adviseren door één van de bevlogen medewerkers in de winkel. Wij gingen op bezoek!

 

 

Stay Dry

Een gezonde lifestyle wordt steeds populairder en we weten allemaal dat alcohol daar nu eenmaal niet aan bijdraagt. Al zo’n vijf jaar was Wim dan ook actief op zoek naar alternatieven om minder alcohol te nuttigen, om zo meer uit zijn actieve (gezins)leven te kunnen halen. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld was het moment voor Wim nu dan ook eindelijk daar: een slijterij met een breed assortiment alcoholvrije dranken. Na een lange verbouwing mag het resultaat er zeker zijn. In het midden van de winkel staat een vleugel en achterin vind je een bar, waardoor je meteen gezellig binnen wilt gaan kijken.

 

Alcoholvrije slijterij Haarlem

 

Breed assortiment

De missie is duidelijk: Wim en zijn team willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met lekkere alcoholvrije dranken. Met een fysieke winkel én een webshop hopen zij hun passie over te kunnen brengen en mensen te inspireren. In de winkel kun je niet alleen terecht voor bieren en wijnen, ook voor bijvoorbeeld een goede gin of rum ben je hier aan het juiste adres. Kom maar door met die Virgin Cocktails! 

 

NIX & NIX alcoholvrije slijterij HaarlemNIX&NIX Alcoholvrije slijterij Haarlem

Het leven is een feestje, óók zonder alcohol

Het niet drinken van alcohol hoeft een leuke tijd helemaal niet in de weg te staan. Neem snel eens een kijkje in de winkel en laat je inspireren. Ervaar hoe je niet alleen die gezellige avond kunt hebben, maar óók die productieve en fitte ochtend. Want zeg nou zelf… die kater na een avondje borrelen, daar is toch helemaal NIX aan? #Staydry! 

 

Contact

Nix en Nix
Grote Houtstraat 110
2011 ST, Haarlem
www.nixennix.com

facebook.com/NIX-NIX
instagram.com/nixennix

Openingstijden

Maandag en dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12.00 – 18.00
Donderdag: 11.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: 12.00 – 18.00

Handtekening Manon
Foto’s door Jan Willem Houweling.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké