Number Nine zit, hoe kan het ook anders, op nummer 9 van de Kleine Houtstraat. Een grote kledingwinkel voor zowel dames als heren. Je vindt er de nieuwste sneakers, fijne merken, zonnebrillen, horloges en meer!

Number-Nine-Haarlem-1

De merken wisselen per seizoen en komen overal vandaan; o.a. Minimum, Koi, Penfield, Rains, Herschel en Numph maar er zijn nog veel meer leuke, vernieuwende dingen te vinden.
Eigenaar Milan Moone vindt het belangrijkste voor het concept: service, collectie en prijs.
De uitstraling is volgens Milan clean maar ook warm. “Door het gebruik van strakke elementen gemixt met hout, geeft het een warme en open sfeer”.

NumberNine-Haarlem-5

Number Nine vindt zijn oorsprong in Haarlem maar heeft zich inmiddels uitgebreid naar vijf winkels in Noord Holland waarvan de nieuwste (Number Ni) eind februari dit jaar is opengegaan in de Magna Plaza in Amsterdam. Door deze uitbreiding zijn er ongeveer 18 mensen werkzaam in de winkels. Eind april verdwijnt de 2e winkel in Haarlem genaamd Neuf en wordt deze samen getrokken met Number Nine. Er is dus meer ruimte om te shoppen in Number Nine (200m2 in plaats van 80m2) want de verschillende merken worden gemixt door de hele winkel

Number-Nine-Haarlem-4

Number-Nine-Haarlem-6

Een pluspunt van Number Nine is dat je kan gaan shoppen met een/je vriendin of vriend en allebei tegelijk kan slagen! Dus je kan lekker je eigen gang gaan en ondertussen, onder het genot van een verse kop koffie, bekijken wat je vriend(in) gaat passen en andersom. Er heerst een relaxte sfeer, je wordt vriendelijk geholpen of geadviseerd en je hebt alle tijd om uit te zoeken wat je wil.
Op de Facebookpagina word je goed geïnformeerd wanneer er nieuwe spullen binnen zijn en kan je meedoen aan winacties. Goed om deze bij te houden dus!

Numer-Nine-Haarlem-3

NUMBER NINE HAARLEM
Kleine Houtstraat 9
2011 DD, Haarlem
023-5344093
www.numbernine.nl
Facebook.com/NR9

Openingstijden
Maandag – 12.00-18.00
Dinsdag t/m vrijdag – 10.00-18.00
Zaterdag – 10.00-17.30
Zondag – 13.00-17.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie