Er waait een Amsterdamse bries door Haarlem heen! Haarlem is een mooie dames/kids boetiek met een unieke selectie aan items rijker. Het Amsterdamse OU. Boutique by Val + Rose (in de geliefde 9 straatjes) heeft zich half juli in de Haarlemse Kruisstraat gevestigd. Naast dat OU. Boutique een prachtig aanbod in kleding en (woon)accessoires brengt, hebben zij ook hele fijne kinderkleding.

DSC_5615

OU Haarlem08

De eigenaressen Valerie en Roos vliegen de hele wereld over om hun klantenkring de meest exclusieve en unieke items te kunnen bieden. Zij gaan net dat stapje verder wanneer zij denken dat een bepaald item sowieso in hun boetiek moet liggen, en dat maakt dat OU. Boutique een assortiment biedt wat je niet op elke hoek van een winkelstraat terug kunt vinden.

OU Haarlem02

De eigen stempel van deze twee dames vind je in het gehele winkelconcept terug, zij zijn OU.! Dit merk je zowel in de winkel(s) als op social media (Facebook en Instagram).

OU Haarlem04

OU. Boutique kenmerkt zich door een hele aangename en huiselijke sfeer. In het pand van OU. Boutique vind je een authentieke bakstenen muur. Saillant detail; hierin zijn de eigenaressen tijdens de verbouwing nog een oud en vergeeld Haarlems Dagblad tegen gekomen. Deze stoere muur in combinatie met het luxueuze interieur geeft een prachtig contrast. De pashokjes bestaan uit lange chique groene gordijnen. De spiegelwand achterin de winkel maakt de winkel optisch groter en lekker licht.

OU Haarlem07

OU Haarlem01

Bij OU. vind je o.a. de volgende merken; Nordstjerne, Rabens, Love Stories, Superga, Anniel Pomandere, Feliz, La Lisette, Ivy & Liv, Chloe, Marjan Kuyten, Polder, Amatør, Current/Elliot, Bella Dahl, Selected Femme, Baum und Pferdgarten, Basic Apparel, BA-SH, Masscob, Leon & Harper, Indi&Cold, One Teaspoon en meer!

OU Haarlem09

Leuk om te weten is dat Valerie en Roos tevens de succesvolle webshop www.9straatjesonline.com (ook beschikbaar via de App store) hebben opgericht. Uiteraard is het assortiment van OU. hier ook te koop. Via de website kun je je ook inschrijven voor de inspirerende nieuwsbrief vol met nieuwe looks en trends. Zo ben je altijd op de hoogte! Ook is het mogelijk om te ’personal shoppen’. Ideaal voor de bedrijvige dames onder ons, die wel de leukste looks aangemeten willen krijgen met hulp van een stylist.

OU Haarlem05

Wij HCB ladies zijn zeer te spreken over dit nieuwe Amsterdamse smaakje in ons geliefde Haarlem. Al met al een heel fijn en nieuw adresje voor alle Haarlemse dames, voor mooie kleding (dames/kids) en (woon)accessoires.

OU Haarlem10

OU. Boutique by Val + Rose
Kruisstraat 40
2011 PZ Haarlem
www.ou-amsterdam.com
Facebook.com/pages/OU/652576294897211
Instagram.com/ou.boutiquestories

Openingstijden
Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 19.00
Zondag 12.00 – 17.00Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké