Tien minuten ten oosten van Haarlem, op het terrein van de oude suikerfabriek van Halfweg, vind je sinds kort een volledig nieuwe outlet: Amsterdam The Style Outlets. Dit winkelcentrum is bijna een mini-dorp te noemen. Ruim 75 nationale en internationale topmerken hebben er inmiddels een plekje weten te bemachtigen. Verschillende grote modehuizen, zoals Karl Lagerfeld, The Kooples en G-Star. De bekendste sportmerken Nike, Adidas en Björn Borg. En ook genoeg tentjes zoals Anne & Max, waar je tussen al het shoppen door even lekker kunt neerploffen. Goed om te weten: als aanvulling op de grote winkels daar, raadt de outlet aan haar bezoekers ook het authentieke centrum van Haarlem aan. Want gecombineerd is het de perfecte winkeldag!

 

Outlet Amsterdam
Amsterdam The Style Outlets

 

Amsterdam The Style Outlets heeft voor iedereen iets te bieden, want er zijn winkels in veel verschillende categorieën. Je vindt er dus meerdere modezaken voor dames en heren, maar ook specifiek voor kinderen. Winkels die gericht zijn op wonen en lifestyle, schoenen, accessoires en tot slot etenswaren (zoals de hemelse chocolade van Lindt!).

 

The Kooples
The Kooples

 

Het populaire concept van outlet Amsterdam The Style Outlets is inmiddels op meerdere plekken in Europa opgepikt. Oorspronkelijk komt het idee uit Spanje en ook daar zijn de moderne winkelcentra erg succesvol. Geen wonder, want aan alles is gedacht. Naast mooie, nette winkels zijn er namelijk meer dan genoeg (overdekte) parkeerplaatsen, 40 oplaadpunten voor elektrische auto’s, is er gratis WiFi door het hele centrum en je kunt zelfs een oplader lenen als je telefoon leeg is. Shoppen met ultiem comfort dus.

 

Winkelcentrum AmsterdamWinkelen Amsterdam

 

Voor SugarCity, het terrein van de voormalige suikerfabriek, liggen nog veel meer gave plannen klaar. Al eerder zijn de oude suikersilo’s omgebouwd tot ultramoderne show- en kantoorruimtes en de vroegere fabriekshal wordt gebruikt als evenementlocatie. Verder wordt er nog gebouwd aan een jachthaven, een grote supermarkt en een luxe hotel.

 

Amsterdam The Style Outlets

 

Zoals gezegd houdt het team van Amsterdam The Style Outlets dus ook rekening met omliggende plaatsen. En dat vinden we erg fijn! Aangezien je niet zo snel een gehele dag in het winkelcentrum zult doorbrengen, is er nog genoeg tijd over om ook even in het authentieke centrum van Haarlem rond te snuffelen. En wij weten dat je dat natuurlijk ook niet wilt missen.

 

Winkelen Haarlem

 

Stap binnenkort dus eens op de fiets, in de trein of in de auto en breng een bezoekje aan Amsterdam The Style Outlets. Je bent er echt zo!

 

Contact

Amsterdam The Style Outlets
SugarCity Ring 1
1165 PB, Halfweg
amsterdam.thestyleoutlets.nl

facebook.com/AmsterdamTheStyleOutlets
instagram.com/amsterdam.thestyleoutlets

 

Openingstijden

Maandag
10.00 – 20.00
Dinsdag
10.00 – 20.00
Woensdag
10.00 – 20.00
Donderdag
10.00 – 20.00
Vrijdag
10.00 – 20.00
Zaterdag
10.00 – 20.00
Zondag
10.00 – 20.00

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké