De oase is weer neergestreken in Haarlem: Pepernotenwinkel van Delft. Een hele winkel vol met deze lekkernijen, in alle soorten en maten. Op een nieuwe locatie dit jaar: Grote Houtstraat 14. Het pepernotenseizoen is begonnen!

Van Delft is de grootste en oudste pepernotenfabriek ter wereld, gevestigd in Harderwijk. Een echte hofleverancier van de goedheiligman dus. Na Amsterdam opende in 2014 de winkel ook in Haarlem. Daar houden wij wel van. In ieder geval tot het einde van dit jaar kunnen wij genieten van deze lekkernij shop.

Wij kennen de pepernoot natuurlijk als de bruine ‘standaard’ variant, maar bij de Pepernotenwinkel zijn maar liefst 58 soorten pepernoten. Denk aan oer-pepernoten met steranijs, gember, kaneel, nootmuskaat en staartpeper. Ook zijn er diverse soorten chocoladekruidnoten met smaken als stroopwafel, truffel, limoncello, karamel zeezout, zure mat, cappuccino en zelfs Gin Tonic. Het uitgebreide pepernotenassortiment wordt aangevuld met andere traditionele producten zoals taai-taai en speculaaskoekjes. Op de ‘menukaart’ in de winkel zie je precies welke smaken er zijn. De pepernoten met een sterretje erbij zijn nieuw!

Het is smullen aan de Grote Houtstraat 14, kom lekker proeven!

Van Delft
De Pepernotenfabriek
Grote Houtstraat 14
Haarlem
Pepernotenfabriek.nlHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!