Haarlem is shopstad bij uitstek. Ook online heeft onze stad een aantal pareltjes. De webshop Perfectly Basics is daarin onze absolute trots. Perfectlybasics.nl wordt gerund door Haarlemmers Birgit en Peter en is gevestigd in de Waarderpolder op maar liefst 2000m2. Deze shop is de plek bij uitstek voor luxe basics van merken als Filippa K, Drykorn en Alexander Wang. Of één van de 85 andere merken natuurlijk, keus genoeg. Al deze mooie kledingstukken zijn online te bestellen, of te voelen, passen en kopen in de fysieke winkel in Haarlem. Wij namen een kijkje!

Perfectly-Basics-Haarlem-7

Perfectly-Basics-Haarlem-6

De naam zegt het al, bij Perfectly Basics barst het van de mooie basics voor vrouwen, alledaags draagbaar maar wel echt mooie merken en altijd de nieuwste collectie. Nationaal en internationaal. Birgit en Peter zijn zelf echte muggen (Haarlemmers dus), en focussen ook op het lokale. “Omdat wij veel hebben met Haarlem en Nederlandse merken willen ondersteunen vind je bij ons ook Haarlemse merken zoals Belluna, Miss Green, Kyra & Ko.”

petraschuster-perfectlybasics

Perfectly Basics Haarlem 4

Eigenlijk vind je tussen de ruim 3500 kledingstukken altijd iets perfect voor jou. De collectie wordt ook nog eens elke dag aangevuld. Alle producten van Perfectly Basics hebben een ‘groene gedachte’. Geen bont dus, maar natuurlijke materialen en alledaags draagbaar. “Wij willen je favoriete stuk in je kledingkast zijn”, vertelt Peter. De beste garderobe begint tenslotte bij goede basics.

Perfectly Basics Haarlem 2

Birgit en Peter zijn naast een stel sinds 2009 trotse eigenaar van dit Haarlemse bedrijf. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels succesvol in heel Nederland. Het lokale en persoonlijke komt bij Perfectly Basics naast het assortiment in meer terug. Zo worden veel fotoshoots gewoon gedaan in het gras van de Waarderpolder, bij de Lichtfabriek of aan het Spaarne. Ook krijg je een bestelling thuisgestuurd als echt cadeautje; mooi verpakt en met handgeschreven briefje.

Perfectly Basics Haarlem 1

Het leuke voor ons Haarlemmers is dat Perfectly Basics vlakbij zit. Ze hebben namelijk ook een echte winkel (ook in de Waarderpolder). Hier kun je alle kleding, schoenen, tassen en accessoires passen en kopen. Alles wat op de site staat is hier aanwezig. “We gaan in onze winkel net wat verder, er zijn bijvoorbeeld stylisten aanwezig voor advies. Op de site kun je aangeven wat je wilt en dan hangt het klaar”, zegt Peter. Handig!

Perfectly Basics Haarlem 5

Op de website staat veel inspiratie en tips. Goed om te onthouden: aan het eind van het seizoen is er een offline sale, dus abonneer je even op de nieuwsbrief om erbij te zijn!

Perfectly Basics
A. Hofmanweg 2D
2031 BH Haarlem
www.perfectlybasics.nl

De shop is open maandag – vrijdag 9:30-17:30 uur

Dit artikel is een advertorial
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!