Van mooie tassen houden wij allemaal, en een leren exemplaar is helemaal welkom. Bij PieterSZoon worden wij op ons wenken bediend. De tassen en clutches zijn hier prachtig, handgemaakt en van kwaliteitsleer. PieterSZoon is een succes in Haarlem, en nu verhuist naar een nieuwe locatie aan de Kleine Houtstraat. Ruimer, lichter en nieuwe producten!

Pieterszoon-15

Pieterszoon-Haarlem-13

De nieuwe winkel is opvallend licht. De stoere tassen spelen natuurlijk de hoofdrol. Sterke modellen, basic en tijdloos. Exclusief door de kleine oplage en gemaakt van hoogwaardig leer. Nieuw zijn onder andere schoenen van Rollie en Gaimo, foto frames van Moebe, sieraden van Ish Jewels en prachtige dekens en kussens van David Fussenegger. Achterin de winkel is het open atelier. Leuk om mee te kijken, de leerlucht komt je tegemoet.

Pieterszoon-Haarlem-12

Pieterszoon-Haarlem-14

Pieterszoon-Haarlem-17

Zussen Jennifer en Cher Pietersz staan zelf in de winkel. Altijd handig voor advies. Op tassengebied zijn er tassen voor vrouwen, mannen, clutches, tablet hoezen en portemonnees. Moeilijk kiezen, want alles is geweldig! Kies bijvoorbeeld voor een shoulder bag, plastic bag (uitgevoerd in leer), medium size bag of portemonnee die ook gebruikt kan worden als clutch. Portemonnees zijn er vanaf €45 en tassen vanaf €109.

Pieterszoon-Haarlem-16

Zit je droomexemplaar er niet tussen? Dat is een custom made bag iets voor jou. Jouw eigen unieke exemplaar kun je bij PieterSZoon laten ontwerpen en maken. Inspiratie opdoen kan in de studio. Je eigen wensen en design worden dus werkelijkheid.

Pieterszoon-Haarlem-11

Pieterszoon-Haarlem-18

Een echte PietersZoon gaat jaren mee, wij zijn fan!

PieterSZoon
Kleine Houtstraat 36
2011 DN Haarlem
www.pieterszoon.com
facebook.com/pieterSZoon

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 09.30 tot 17.30 uur
Avonden open op aanvraag
Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké