Hondenliefhebbers opgelet! Onlangs opende Pip & Palms een pop-up store in de Kleine Houtstraat. Ben je op zoek naar vrolijke en kleurrijke hondenaccessoires, dan ben je hier aan het juiste adres! Nog tot en met 30 maart 2024 is de pop-up open.

 

pop-up store Pip and Palms

 

Halsbanden en meer

Kleurrijke harnassen, halsbanden, bandana’s, strikken, looplijnen en nog veel meer! Het idee ontstond ongeveer vier jaar geleden toen Roos haar eigen dwergteckel Pip kreeg. Voor haar eigen teckel kon ze nergens vrolijke halsbanden met een leuke print vinden. Op een oude naaimachine van haar moeder maakte ze de eerste halsbanden en al snel groeide het idee uit tot een succesvolle webshop. Vier jaar later maakt Roos nog steeds grotendeels alles met de hand, maar heeft ze ook een Ready to Walk collectie toegevoegd. Een collectie aan harnassen, tuigjes, looplijnen en poepzakjeshouders, allemaal uiteraard met een leuke print.

 

Halsband Haarband

 

Pop-up

In de pop-up store vind je een grote selectie van het assortiment, van de Ready to Walk producten tot de handgemaakte producten en uiteraard de populaire autostoelen. Het fijne aan de winkel is dat je er voor je hond terecht kan om de tuigjes, harnassen en halsbanden te passen. De winkel is overzichtelijk en er is voor ieder wat wils! Speciaal voor de winkel heeft Pip & Palms ook leuke andere producten, zoals: geborduurde sweaters, snacks, voerbakken, likmatten, interieur proof speeltjes en drinkflessen.

 

 

Deze tijdelijke hotspot is zeker een bezoekje waard!

 

Contact

Pip & Palms
Kleine Houtstraat 18, Haarlem.
www.pipandpalms.nl
www.instagram.com/pipandpalms

Openingstijden

De Pop-up store is open t/m zaterdag 30 maart.

Maandag, gesloten
Dinsdag, gesloten
Woensdag, 10:00 – 16:00
Donderdag, 10:00 – 16:00
Vrijdag, 10:00 – 16:00
Zaterdag, 10:00 – 16:00
Zondag, gesloten

 

Fotografie: Pip & Palms

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké