Het blijft zomer in Haarlem! Het magazine Libelle draagt daar graag een steentje aan bij, en opent vanaf woensdag 17 september een eigen pop-up store in de Zijlstraat. Het Libelle beach café is een mini-warenhuis compleet in zomerse strandsfeer. Wel snel zijn, want de shop is geopend tot 11 oktober.

Libelle beach cafe 1

Libelle beach cafe 2

De Haarlemse winkel is de eerste pop-up store van Libelle. Zoals wij van ze gewend zijn is het een belevenis, elke dag anders. De redacteuren van Libelle zoeken de spulletjes uit. Wat wij kunnen verwachten? In ieder geval woonspullen, mode, schoenen, accessoires, beauty, boeken en meer. Eigenlijk is alles hier te koop.

Libelle beach cafe 3

Zoals een echt café betaamd kun je hier naast shoppen ook terecht voor iets te eten en te drinken. Koffie met taart, een lekker broodje of ga los in de yoghurtbar. En wij kunnen nog wel even doorgaan, want op deze plek zijn ook workshops te volgens zoals chocolade proeven, sieraden maken en stylingadvies. Kijk hier voor het overzicht van workshops.

Yoghurt bar Libelle beach cafe haarlem

Libelle beach cafe 4

In het beach café worden ook modeshows, lezingen en verrassende demonstraties gegeven. Regelmatig wordt een bekende auteur uitgenodigd voor een interview of voorleessessie.

Als kers op de taart in het weekend live muziek. Het Libelle beach cafe is naast pop-up shop een tijdelijk feestje in onze stad. Wij zijn benieuwd!

PS: Alain Clark opent het Libelle Beach Café op 17 september om 12 uur, en treedt direct op!

Libelle Beach Café
Zijlstraat 76
Haarlem
www.libellebeachcafe.nl

Openingstijden
Van 17 september tot en met 11 oktober 2014
Dinsdag t/m zaterdag 12.00 – 19.00 uur
Zondag 13.00 – 17.00 uur

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké