Aan de Marumstraat in het karakteristieke Rozenprieel zit sinds kort het kleine maar fijne Rugs and Ramblers. Een verborgen parel wat ons betreft want het pand, waar eerder een stoffeerderij en daarna rijwielhandel zat, is een plaatje. En het assortiment vol geweldige home & lifestyle items uit Marokko en Bali is misschien nog wel mooier. Echt, ik wil alles hebben 😉

Eigenaresse Sophie stelt het assortiment van haar shop zelf zorgvuldig samen. Alles bij Rugs and Ramblers is handgemaakt op een duurzame en eerlijke manier. De meeste producten vinden hun oorsprong in Marokko en Bali en kenmerken zich door warme tinten, natuurlijke materialen en de exotische invloeden. De Berber vloer- en wandkleden, kussens, verschillende woonaccessoires en verfijnde sieraden; alles is even prachtig. Ook al zijn we in de Haarlemse Rozenprieel, een bezoekje aan deze shop voelt als een kleine reis.

Bij Rugs and Ramblers kan je dus shoppen met vakantie vibes, maar je kunt hier ook neerstrijken voor een goede kop koffie. Prima manier om ontspannen je dag te beginnen of een mooie pitstop te maken. De sfeer die Sophie met haar ‘slow living’ boutique heeft weten neer te zetten doet huiselijk en persoonlijk aan. Een kat die uit de deur komt lopen, de buurvrouw die even spontaan gedag komt zeggen, ‘never a dull moment’. Een unieke winkel aan de rand van Haarlem centrum. Deze schat is het ontdekken meer dan waard!

Naast de fijne winkel heeft Rugs and Ramblers ook een hele goede webshop. En kijk voor heel veel mooie plaatjes en inspiratie ook even op de Instagram pagina.

Rugs & Ramblers
Marumstraat 5 ZW
2012XS Haarlem
Rugsandramblers.nl
Facebook.com/rugsandramblers.store
Instagram.com/rugsandramblers.store

Openingstijden
Do – Za: 10.00 t/m 17.00 uur

Fotocredits: Enstijl en Daisy SophiaHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!