We lopen een aangename huisgeur tegemoet wanneer wij de nieuwe en ruime locatie van Rugs & Ramblers in de Bakenesserstraat binnenkomen. Het is één van de heerlijke etherische oliën in een prachtige keramieken oliebrander. Deze nieuwe locatie van Rugs & Ramblers is wederom een warm bad van aardetinten. Het is een zeer smaakvol geheel waar je je gelijk thuis voelt. De winkel bevond zich voorheen in het Rozenprieel, maar met deze extra vierkante meters in het centrum van de stad komt het assortiment van de boutique nog beter tot zijn recht.

 

Rugs & Ramblers Rugs & Ramblers

 

Parel

De nieuwe locatie is een verborgen parel. Het pand, waar eerder een groentewinkel en daarna yogastudio zat, is een plaatje. En het assortiment vol geweldige woon-, lifestyle- en mode-items uit Marokko en Bali is misschien nog wel mooier.

 

Koffie en thee

Zodra we binnenlopen, vraagt eigenaresse Sophie direct of ze iets voor ons kan inschenken. Een mooie, professionele koffiemachine prijkt op de toonbank. De koffiebonen die ze gebruikt, zijn afkomstig van micro-koffiebranderij ‘Het Hoofdkwartier’ en de kwaliteit proef je direct. Bij R&R kun je in de haast van de dag dus terecht voor een koffie en/of chai latte to-go. En dat vinden we heerlijk!

 

 

We Are WOW Makers

Rugs & Ramblers is met de opening van deze nieuwe winkel hét verkooppunt in Haarlem van ‘We Are WOW Makers’ geworden; een unieke natuurlijke muurverf met een structuur die tussen verf en gips in zit. Verkrijgbaar in zeven kleuren die allen geïnspireerd zijn op vakantieverblijven. De winkel zelf is geheel gehuld in de kleur ‘Mykonos’.

 

We Are WOW Makers

 

Collectie

Sophie stelt het assortiment van haar boutique zelf zorgvuldig samen. Alles bij Rugs & Ramblers is handgemaakt, op een duurzame en eerlijke manier. De producten zijn afkomstig uit verschillende landen en kenmerken zich door warme tinten, natuurlijke materialen en exotische invloeden. De Berber vloer- en wandkleden, kussens, verschillende woonaccessoires en verfijnde sieraden; alles is even prachtig. Ook al zijn we in het Haarlemse centrum, een bezoekje aan deze shop voelt als een kleine reis.

 

 

Events

Op de dagen dat de winkel gesloten is, biedt het onder andere ruimte aan verschillende workshops, aansluitend op het winkelconcept. Denk bijvoorbeeld aan een vollemaanceremonie of een meditatieve keramiekworkshop. Houd voor de komende workshops dus zeker de socialmediakanalen van Rugs & Ramblers in de gaten.

 

 

De sfeer die Sophie met haar ‘slow living’ boutique heeft weten neer te zetten, doet huiselijk en persoonlijk aan. De huishond genaamd Sieb die ligt te relaxen op het tapijt, een buurvrouw die even spontaan gedag komt zeggen, ‘never a dull moment’. Een unieke winkel in hartje Haarlem. Kortom: deze schat is het ontdekken meer dan waard!

 

Contact

Rugs & Ramblers
Bakenesserstraat 12 ZW
2011 JJ, Haarlem
rugsandramblers.nl

facebook.com/rugsandramblers.store
instagram.com/rugsandramblers.store

 

Openingstijden

Maandag, alleen op afspraak
Dinsdag, alleen op afspraak
Woensdag, 11.00 – 17.00
Donderdag, 11.00 – 17.00
Vrijdag, 11.00 – 17.00
Zaterdag, 11.00 – 17.00
Zondag, alleen op afspraak

Buiten de reguliere openingstijden om kun je op afspraak ook bij Rugs & Ramblers terecht voor bijvoorbeeld persoonlijk interieuradvies.

 

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké