Als je gaat shoppen in Haarlem mag Trade Studio zeker niet op je lijstje ontbreken. Deze Scandinavisch boetiek hangt vol toffe en kwalitatieve merken zoals Ganni, Won Hundred, Samsøe & Samsøe en Selected Femme. Alles zorgvuldig uitgekozen door eigenaresse Karen Staal, omdat ze er zelf nou eenmaal heel blij van wordt. En wij dus ook, want Karen heeft er een neus voor!

Trade Studio in de Grote Houtstraat zit al meer dan dertig jaar in Haarlem. Niet weer een nieuwe boetiek dus, maar een gevestigde naam. Karen (28) werkte eerst bij deze winkel en was zo op haar plek dat ze in 2011 het stokje van de Deense Lone Sorensen overnam. De basis is nog steeds hetzelfde: stijlvol, kwaliteit en tijdloos. Labels zoals Samsoe, Ganni en Selected komen elk seizoen weer terug, maar Karen gaat ook regelmatig naar Kopenhagen om nieuwe merken en collecties te ontdekken. “Eigenlijk doe ik alles op gevoel, ook de inkoop. Items die ik zelf in mijn kast zou willen hangen neem ik mee, en dat zijn toch vaak Deense merken.”

Met maar 60 m2 is deze boetiek intiem en toch heel divers. Naast veel bekende en minder bekende Deense merken vind je bij Trade Studio ook het Nederlandse Another Label en Goosecraft, het Duitse Drykorn en sinds kort het Franse Sessun. Elke leeftijd kan hier terecht, en doordat alles dezelfde stijl heeft zijn alle items weer goed met elkaar te combineren. Elk seizoen hangt de winkel weer vol nieuws met een hoog hebben-hebben-hebben gehalte. Wekelijks binnenstappen kan ook; er is altijd weer iets nieuws te ontdekken.

Omdat een outfit niet af is met alleen kleding is aan meer gedacht. Schoenen bijvoorbeeld van Ivylee (mooi!), lingerie, sieraden van By1oak en andere accessoires. De Instagram en Facebookpagina van Trade Studio moet je zeker even volgen voor fijne plaatjes en outfit inspiratie. Mocht je meteen willen shoppen, er is ook een webshop.

Trade Studio
Grote houtstraat 152
2011 SX haarlem
023 – 53 133 00
www.tradestudio.nl

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!dit is de locatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké