Begin december opende Christie Schellings in een prachtig authentiek pand in de Schagchelstraat haar sieradenwinkel en atelier. Daar maakt ze ter plekke elk sieraad from scratch. Christie kenmerkt zich door haar zorgvuldige en vakkundige handwerk. Daarnaast is de combinatie van edelstenen met sterling zilver (925) en 14 karaats goud één van haar specialiteiten.

 

 

Bij Christie Schellings kun je een keuze maken uit de prachtige collectie, maar ze maakt tevens sieraden op aanvraag. De wensen van haar klanten zijn dan ook een grote inspiratiebron, net als de onbegrensde mogelijkheden van de natuurlijke materialen waar zij mee werkt.

 

 

Bij Christie kun je terecht voor prachtige unieke sieraden voor een speciale gelegenheid, trouw- en verlovingsringen naar eigen smaak en binnen de ‘Tinies’-collectie vallen ook sieraden met meer gangbare prijzen, voor als je jezelf eens wilt trakteren.

 

 

De stijl van Christie is een mix van eigentijdse, uitgesproken vormen in combinatie met een klassieke twist. In de winkel vind je een zeer smaakvolle combinatie van stijlen terug. Mocht je op zoek zijn naar een uniek sieraad dat met liefde en passie is gemaakt, dan ben je bij Christie Schellings aan het juiste adres. Alleen al de etalage is een feestje om naar te kijken!

 

 

Contact

Christie Schellings
Schagchelstraat 11
2011 HW, Haarlem
www.christieschellings.com

instagram.com/christieschellings
facebook.com/christie.schellings

Openingstijden

Maandag tot en met woensdag op afspraak en donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.Oké